Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfi a randikon nem beszél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi a randikon nem beszél magàról csak a baràtairòl?

Figyelt kérdés

Mièrt lehet?

Kérdezem hobbijairól de mondta hogy régóta nem kondizik, néha főz de csak pizzàt tud sütni kb ennyi

Mondja hogy talàlkozzunk, érdeklődik felőlem egyébként

Nem volt még szex

dec. 7. 12:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mert unalmas élete van, nem csinál semmit, ezért nem is tud mit mondani. 🤷🏼‍♀️
dec. 7. 12:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert unalmas, semmi érdekes nincs az életében... annyira "npc" szegény, hogy nem tudna mondani semmit, ha nem lennének a haverjai, akikről beszélhet. Nekem is volt ilyen randim, ahol a hobbi címszó alatt az hangzott el, hogy "néha tőzsdézgetek... ill. hát szeretek bowlingozni, ha a munkatársak elvisznek, de régen nem hívtak, ezért rég voltam" meg az eü. gondjairól beszélt fél órát. Azért ennél egy fokkal összetettebb személyiségű, aktívabb, a világra nyitottabb partnert szerettem volna.
dec. 7. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!