Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az mit jelent h rengeteget beszél a volt barátairól? (hosszú)
Bár állítása szerint csak 1 barátja volt két hónapig, a többivel csak randizott, de úgy vettem ki a szavaiból h nála nem ott kezdődik a kapcsolat mint nálam. Én szerintem ha már családi vacsorákra megy vkivel meg lefekszik vele akkor az már bőven belefér a kapcsolatban vannak kategóriába, vagy csak én vagyok nagyon elvarázsolt/maradi? Mert amúgy nekem még nem volt barátnőm. Se csók, se szex, csak randin voltam párszor.
Szóval rengeteget tud beszélni azokról akikkel kavart és olyan beleéléssel mondja el azt hogy mik tetszettek neki vele h az már meglehetősen zavar. De egyébként meg mindegyikhez elmondja azt is hogy mekkora tapló/bunkó/surmó miegymás. Ja és nem csak 2-3 ilyen kavarása volt, hanem elég sok, de ugyanakkor többször is mondta h ő nem fekszik le mindenkivel.
Ha bármikor fel tudnék szedni egy csajt, nem haboznék hagynám a francba őt, de mivel ettől igen messze vagyok így nem tudok erre vetemedni egyenlőre. Már csak azért sem mert egyébként amíg vele voltam találkozásoknál akkor jól el voltunk, kedves volt velem, korrekt is mert fizetni akarta a részét a programoknál meg minden. Ha kevesebbet beszélt volna a kavarásairól akkor azt mondanám teljesen rendben van, de így el vagyok bizonytalanodva.
Nektek mi a véleményetek így az egészről? Normális válaszokat légyszi. Ha véleményezéshez még akartok tudni vmit, akkor kérdezzetek. Köszi.
Nem lehet,h kamuzik?Mármint ettől akar szexi csirkének tűnni...
Így leírva elég r*bi a csajszi,de ágy melegítésre tökéletesen alkalmas.
#4-es: Azt mondta h tetszem neki. Meg látszott is abból ahogy megismerkedtünk. Bár lehet h azóta belsőleg már elment tőlem a kedve, mint ahogy kicsit nekem is tőle. Meghívásosdit is mondta már aznap amikor megismerkedtünk h ő nem olyan h a fiúkkal fizetteti ki a randijait.
Barátom am azt mondta h ha másra nem, tapasztalat szerzés miatt találkozzak vele... hát nem tudom őszintén szólva.
Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat, megfontolom és jöhet még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!