Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiuk inkabb a hosszu haju...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiuk inkabb a hosszu haju lanyokat szeretik?

Figyelt kérdés
Most hatkozepig ero hajam van, de egyeltalan nem erzem jol magam vele. Kicsivel all ala ero hajat szeretnek. Nem az a nagyon rovid, de nem hosszu haj. Nem is az a baja hogy nehez apolni a ahosszu hajat, egyszeruen csak nem erzem jol magam vele. Szerintetek levagassam? A fiuknak mi a velemenye a rovidebb haju lanyokrol?
2014. febr. 12. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Hátközépig érő haj nem is kell feltétlen. De pl. a vállig érő hajat nagyon szeretem.
2014. febr. 12. 13:22
 2/9 A kérdező kommentje:

Ilyesmi hosszusagu ahajra gondoltam:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. febr. 12. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem rövid. Jó!

Inkább az nem tetszik a fiúknak, ami fiús, felnyírt. Az csak nagyon kevés lánynak áll jól és kevés lányhoz illik.

2014. febr. 12. 13:32
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Nekem a hosszú haj nagyon tetszik ha a lány is jól érzi magát vele. Szóval ha neked nem tetszik vágasd le
2014. febr. 12. 13:33
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Amiket linkeltél, azok is teljesen jók, tetszenek! Az első voltam.
2014. febr. 12. 13:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez attól függ, milyen az arcod, alkatod.

Van akinek jól áll a rövid haj, van akinek nem.

Pl egy ilyen, középhosszú a legtöbbnek még jól áll:

[link]

Ennél rövidebb viszont már nem mindenkinek.

Próbálj ki egy ilyesmi hosszúságút először, ha bejön, akkor legközelebb egy még rövidebbet.

2014. febr. 12. 13:41
 7/9 anonim ***** válasza:
azok a frufrusak ami a japán csajokon is volt a linkekbe az nagyon nem tetszik, sima kettéfésült ok, de inkább legyen hosszú
2014. febr. 12. 14:22
 8/9 anonim ***** válasza:
A lanyok inkabb a vastag penztarcaju fiukat szeretik?
2014. febr. 13. 14:12
 9/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolso:D

Szerintem (vagy legalabbis nekem) fontos dolog az is hogy a ferfinek legyen penze, meg tudjunk elni. Mert oke, oke szeretjuk egymast, de ha nincs penz akkor "csak" szerelembol nem lehet kajat venni a boltba:D Vagy ruhat, vagy akarmit. Tehat ha magambol indulok ki akkor igen fontos hogy egy fiunak legyen penze, legyen gazdag. Mert csak nem a nonek kellene eltartania a csaladot..:D

2014. febr. 13. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!