Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagydumás fiúk nem szeretik a csendes lányokat?
De. Csak őket későbbre tartogatják. Házasságra, örök-életre, stb...
Akikkel ilyentájt összekavarodnak, azoknak csak a testét használják...
(lehet felháborodni, hogy általánosítok, aztán meg futni az ombudsmanhoz feljelenteni, hogy megsértettem több millió ember érzését mert ilyet mertem tenni... XD)
Én elég nagydumás vagyok, kissé olyan lehengerlő, nagystílű, határozott, magabiztos, és ha valamit el kell intézni, rám mindig lehet számítani. Én bizony CSAK!!! a csendes lányokat szeretem. Akik nem kirívóak, de csinosak. Az olyan lányokat, akik a szemükkel hódítanak.
Az ilyen nagyszájú ribiskedű facebookon szarrá lájkolt pcsáktól rosszul vagyok, sok ilyen nyomul rám,de ezektől szabályosan menekülök. Nekem egy rendes normális lányra van szükségem, akit szerethetek, aki tisztel és felnéz rám, és kölcsönös tisztelet, és szeret tart majd minket össze.
Hát én is mondhatni, hogy nagy "nagydumás" vagyok...
Én is inkább a csendes lányokat szeretem, akiknek a tekintete már felizgat x) de komolyan, a mostani barátnőm is ilyen, úgy tud nézni, hogy wááá, ettől függetlenül, előtte pl. vagy amikor nincs senkim, akkor bulikba én igenis ilyen partyribiket szedek fel... bár szerintem ez emberfüggő, ki, milyen lányokat szereti.
Az, hogy az eddigi tapasztalataid mit mondanak, lehet, hogy nem az a baj veled, hogy csendes vagy... LEHET... :)
17/f
Igen, inkább őket szeretem, mivel én inkább csendesebb típus vagyok :)
De azért jó tudni, hogy van akiknek ez tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!