Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
173 cm magas lánynak kevésbé van esélye a magassága miatt a fiúknál? Úgy tudom az alacsonyabb lányokat jobban szeretik.
1.: az ló fsz :D én 172-174 körül vagyok.
alap h 170+ csajok jönnek be :)
franc se fog leguggolni :D meg hát na ami szép az szép :P
Én 172 cm vagyok és talán egy kicsit hátrány, de én alapból nem ismerkedem olyannal, aki egy fejjel alacsonyabb nálam. Annyi magas srác van még. Külsőség ide vagy oda, de külsőleg legalább elvárhatom, hogy magasabb legyen nálam egy srác, nem?
Egyébként meg van egy ismerősöm lány, aki 185 cm körül van. Úgyhogy ez a magasságod pont megfelelő, szerintem.
Lány voltam.
8: nyilván elvárhatod ellenben attól még nem biztos h nem fogsz bele zanyálni 1 16x centis srácba :D [persze nem valószínű :D]
1ik régi oszt. társ húga 14 éves és 182 cm az a nem m1 :D
alacsony csajokkal 1 a baj: hugicának nézem őket nem nőnek. ez van sprite :) [a magasabb meg 1 cmel is magasabb :D max nem veszel fel magassarkút.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!