Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti tudtok egymás barátairól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti tudtok egymás barátairól, ismeritek őket?

Figyelt kérdés
Tudjátok, hogy a pártok kikkel beszél pl massangaran, kikkel mikor találkozik, milyen viszonyban van? Vannak ellenkező nemű barátaitok? Milyen a viszonyotok?
2020. ápr. 25. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Ha parkapcsolatrol beszélünk, akkor nyilván.
2020. ápr. 25. 12:35
 2/5 anonim ***** válasza:
78%

Igen.

Tudom kik a legjobb barátai, kivel találkozik (én is gyakran megyek), kikkel beszél. Vannak lány barátai, volt osztálytársai, kedvelem őket.

Ez mind fordítva is igaz.

2020. ápr. 25. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

A férjemmel annó távkapcsolatban jártunk egymással, 150km-re laktunk egymástól, az én barátaim meg szanaszét szórva az országban, akikkel en is leginkabb neten keresztul tartom a kapcsolatot. Vagy a városban lakó barátnommel kettesben szoktunk találkozni, plusz a kislányával.Igy aztan a férjemet a legjobb barátnoim akkor ismertek meg egy szulinapi partin, amikor majdnem 2 eve egyutt voltunk, es elozo este eljegyeztuk egymast.

En tobbet jártam az párom városába, igy a barátait, szuleit is sokkal hamarabb ismertem /en a szuleimnek honapokkal kesobb mutattam be/. De pl. facebookon a mai napig nem ismerosom a férjem. Nem gondolom, hogy ettol kevesbe kene benne megbizzak.

Ellenkezo nemu baratom egy van, akivel csak neten tartjuk a kapcsolatot, mar evekkel a férjem elott ismertem a netrol, kb. 2-havonta egyszer beszelunk messengeren, rendes srac, o is nos már, mikor megismerkedtunk szinglik voltunk, aztan mindig egymassal vitattuk meg a parkapcsolati kerdeseket. Mostanaban meg megosztjuk egymassal, mennyire jo a kapcsolatunk, ok pl. most már babát várnak.

A férjem kozvetlen tipus, rogton megtalálja a kozos hangot mindenkivel, igy vannak noi es ferfi baratai is, de legtobbjuk inkabb jó ismeros, nem flortol veluk es igazan bizalmi kapcsolatu baratnol nem tudok

2020. ápr. 25. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:
70%
Persze. A legtöbbel találkoztam már, volt közös program. Semleges a viszonyunk, annyira azért nem töltünk együtt sok időt
2020. ápr. 25. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Tudunk egymásról ilyen téren. Van akivel közelebbi kapcsolat alakult ki egymás társaságából és van akivel nagyon távolságtartóak vagyunk, nem alakult ki semmilyen viszony, ritkán találkozunk. Mindkettőnknek megmaradt a szabad tere, így nem létfeltétel, hogy mindig együtt találkozzunk a barátainkkal, sőt. Én nőként kifejezetten szeretek összeülni velük pletyizni és hogy őszinte legyen nem is hiányzik oda a férjem. :D Neki is vannak ilyen barátokkal összeülős estéi, nincs ezzel semmi baj. Tudunk egymásról.
2020. ápr. 25. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!