Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti tudtok egymás barátairól, ismeritek őket?
Igen.
Tudom kik a legjobb barátai, kivel találkozik (én is gyakran megyek), kikkel beszél. Vannak lány barátai, volt osztálytársai, kedvelem őket.
Ez mind fordítva is igaz.
A férjemmel annó távkapcsolatban jártunk egymással, 150km-re laktunk egymástól, az én barátaim meg szanaszét szórva az országban, akikkel en is leginkabb neten keresztul tartom a kapcsolatot. Vagy a városban lakó barátnommel kettesben szoktunk találkozni, plusz a kislányával.Igy aztan a férjemet a legjobb barátnoim akkor ismertek meg egy szulinapi partin, amikor majdnem 2 eve egyutt voltunk, es elozo este eljegyeztuk egymast.
En tobbet jártam az párom városába, igy a barátait, szuleit is sokkal hamarabb ismertem /en a szuleimnek honapokkal kesobb mutattam be/. De pl. facebookon a mai napig nem ismerosom a férjem. Nem gondolom, hogy ettol kevesbe kene benne megbizzak.
Ellenkezo nemu baratom egy van, akivel csak neten tartjuk a kapcsolatot, mar evekkel a férjem elott ismertem a netrol, kb. 2-havonta egyszer beszelunk messengeren, rendes srac, o is nos már, mikor megismerkedtunk szinglik voltunk, aztan mindig egymassal vitattuk meg a parkapcsolati kerdeseket. Mostanaban meg megosztjuk egymassal, mennyire jo a kapcsolatunk, ok pl. most már babát várnak.
A férjem kozvetlen tipus, rogton megtalálja a kozos hangot mindenkivel, igy vannak noi es ferfi baratai is, de legtobbjuk inkabb jó ismeros, nem flortol veluk es igazan bizalmi kapcsolatu baratnol nem tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!