Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tartanak ki manapság egymás mellett az emberek?
1. Lehetséges ok: nincs mi mellett már kitartani, szarra sajnos nem lehet várat építeni, ahogy szar emberre se kapcsolatot.
2. Lehetséges ok: kifogyott a malacpersely.
Szerintem.
Mert nehéz.
Ma mindenki egyéniség, mindenkinek saját céljai vannak, és a saját elképzelése szerint él, illetve ezt akarja a mellette lévőre is ráhúzni.
Egy kapcsolaton állandóan dolgozni kell, hogy működjön, és ez bizony macera. Alkalmazkodni kell, változni, idomulni, ami sérti az individualitást.
Én így látom, hogy ezért mennek szét az emberek. De nyugalom, azért akad szép számmal, aki nem lusta megdolgozni egy kiegyensúlyozott kapcsolatért.
Mondjak egy kiábrándító dolgot?
Legtöbb esetben régen sem tartott sírig az "így szeretlek - úgy szeretlek". Csak inkább leéltek egy életet egy pocsék kapcsolatban, mint hogy kiléptek volna belőle, mert az sokáig annyira nagy tabu volt.
Nem vagyok benne biztos, hogy az jobb volt.
Már egy párszor leírtam:
Az 1990-es években elkezdődött egy tendencia (munkanélküliség, válások, alkoholizmus,), ebből adódóan a családok szétszakadása (csonka családok megjelenése). Ilyen körülmények közt az akkori gyerekek többnyire csak negatív mintát láttak, tapasztaltak. Ehhez hozzájött a net, a gyorsaság, a "mindent megkaphatsz" megjelenése. A kettőt összeadva egy rossz világban élünk azóta, ahol a türelem, az emberi érzések, a másikkal való törődés nem trendi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!