Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok ha 1-2 év után így elétek állna azzal akivel egykor ismerkedtetek?
Figyelt kérdés
Van egy pasi akit nem tudok elfeledni még ennyi év után sem. Én eléggé megváltoztam. Más lett a nevem, az öltözködési stílusom, a hajam is teljesen más lett, és konkrétan egy teljes megújuláson estem át. Arra gondoltam hogy akivel egykor ismerkedtem megkeresném és újra kezdeném vele. Rossz véleményen volt rólam az igaz, de biztosan elfelejtette már. Szerintetek újra kezdjem?dec. 5. 19:34
2/12 anonim válasza:
Ha egy marék önbecsülésed se van akkor keresd fel lehet elzavar melegebb éghajlatra, lehet jó leszel szexre, vagy beléd szédül a külsőd miatt aztán rájön, hogy nincs önbecsülésed és kivág mint a macskát szarni. De ha neked ez kell ahelyett, hogy az önszereteteddel foglalkoznál akár pszichológus segítségét kérnéd akkor előtted a szenvedés teli út. 🤷
3/12 anonim válasza:
Attól függ maga a beszélgetés nem volt szimpatikus vele vagy mi miatt nem voltál neki kedvére? Most ha például lenne egy hippi rocker figura de például pár év után laza sportos dögös stílusa lenne na az tetszene. De ha amiatt nem volt ínyemre a pasas mert egy unalmas kretén tróger volt, akkor nem szívesen beszélgetnék vele újból.
4/12 anonim válasza:
Személy szerint elküldenélek tudod hová ha zaklatnál ismét, de lehet a kiszemeltednek jó leszel pár alkalomra. Próbáld meg, de aztán ne panaszkodj, picsogj hogy csak "arra" voltál jó és kihasznált mert önként mentél a pofonért...
5/12 anonim válasza:
Max abban az esetben lehet esélyed, amit valaki írt, hogy nagyon alternatív stílusod volt régen, emiatt nem tetszettél neki, aztán most már egy áltagosabb jó csaj vagy. De van egy olyan érzésem, hogy nem feltétlen a külsőddel volt baja….
6/12 A kérdező kommentje:
Igazából azért volt rólam rossz véleménye mert jóban voltam az exével. Rólam is azt feltételezte hogy olyan vagyok mint az exe
dec. 5. 19:49
7/12 anonim válasza:
"Te ki a rák vagy?" (Na jó, udvariasabban előadva, de kb. nem ismerném fel, mert rossz az arcmemóriám és gyorsan elfelejtem azokat akikkel sokáig nem beszélgettem)
8/12 A kérdező kommentje:
Igazából a csaj csak zaklatott hogy ne jöjjek össze vele, mert még mindig szereti azt a pasit stb. Szóval félre volt értelmezve minden
dec. 5. 19:50
9/12 anonim válasza:
Tök mindegy. Nem fogod érdekelni. Már elkönyvelt annak aminek. Felejtsd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!