Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha valas utan jon masik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valas utan jon masik parkapcsolat sosem fogod ugy szeretni mint egykor a feleseged?

Figyelt kérdés
Azt halottam h johet barmennyi kapcsolat sosem fogja az ember ugy szeretni mint egykor a hazastarsat

nov. 2. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hallomásra adni jó nagy hülyeség.
nov. 2. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Ha ez igaz lenne hogy a feleségét, de akár férjét, ugy szerette, akkor nem válna el.

Ha őt hagyták el, hát nem tudom. Az már nehezebb kérdés. De semmiképp se lehet ezt kőbe vésni, mindenkinél egyéni

nov. 2. 17:20
 3/12 A kérdező kommentje:
Nyilván arraértem ahol nem ő adta be a válót hanem a feleség
nov. 2. 17:23
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Általánosítás.

Ő is csak egy ember volt, akkor ő volt.

nov. 2. 17:25
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Nemcsak egyszer lehet szerelmes az ember. És szerintem ennek semmi köze a házassághoz. Mármint ha az egyén szerette a másikat és elhagyták, attól még lehet boldog/boldogabb utána is, függetlenül attól, hogy házas volt vagy sem.
nov. 2. 17:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez hülyeség.
nov. 2. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én meg pont az ellenkezőjét hallottam sokszor.

Sztm hülyeség...van ilyen is, olyan is.

N 32

nov. 2. 18:20
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
🤣🤣Ezt olyan valaki találhattak ki,aki megnyugtatta magát ezzel a fqszsaggal🥴talán így könnyebb volt feldolgozni,a válást.
nov. 2. 22:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Ezt a fa$zságot most találtad ki?
nov. 3. 10:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ mi volt a vàlás oka. Ha férj vagy feleség pl. félrekefélt, nem gondolnám, hogy a megcsalt fél továbbra is szeretni tudná.

Èn undorodnék a férjemtől ha ilyet tenne, és soha többet nem tudnám szeretni, akkorát csalódnék benne. Olyan mélyre süllyedne a szememben, hogy többet nem találkoznék vele, látni se akarnám. Nem hogy szeressem.

nov. 3. 20:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!