Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valas utan jon masik parkapcsolat sosem fogod ugy szeretni mint egykor a feleseged?
Figyelt kérdés
Azt halottam h johet barmennyi kapcsolat sosem fogja az ember ugy szeretni mint egykor a hazastarsatnov. 2. 17:08
2/12 anonim válasza:
Ha ez igaz lenne hogy a feleségét, de akár férjét, ugy szerette, akkor nem válna el.
Ha őt hagyták el, hát nem tudom. Az már nehezebb kérdés. De semmiképp se lehet ezt kőbe vésni, mindenkinél egyéni
3/12 A kérdező kommentje:
Nyilván arraértem ahol nem ő adta be a válót hanem a feleség
nov. 2. 17:23
4/12 anonim válasza:
Általánosítás.
Ő is csak egy ember volt, akkor ő volt.
5/12 anonim válasza:
Nemcsak egyszer lehet szerelmes az ember. És szerintem ennek semmi köze a házassághoz. Mármint ha az egyén szerette a másikat és elhagyták, attól még lehet boldog/boldogabb utána is, függetlenül attól, hogy házas volt vagy sem.
7/12 anonim válasza:
Én meg pont az ellenkezőjét hallottam sokszor.
Sztm hülyeség...van ilyen is, olyan is.
N 32
8/12 anonim válasza:
🤣🤣Ezt olyan valaki találhattak ki,aki megnyugtatta magát ezzel a fqszsaggal🥴talán így könnyebb volt feldolgozni,a válást.
10/12 anonim válasza:
Ez attól is függ mi volt a vàlás oka. Ha férj vagy feleség pl. félrekefélt, nem gondolnám, hogy a megcsalt fél továbbra is szeretni tudná.
Èn undorodnék a férjemtől ha ilyet tenne, és soha többet nem tudnám szeretni, akkorát csalódnék benne. Olyan mélyre süllyedne a szememben, hogy többet nem találkoznék vele, látni se akarnám. Nem hogy szeressem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!