Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A csúnya lánytól kért kölcsön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csúnya lánytól kért kölcsön pénzt a srác, hogy a szép lányra költhesse. Lehetséges az ilyen?

Figyelt kérdés
Akkor miért hitegeti a csúnya lányt?
nov. 24. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
A csúnya lányokat is lehetne sajnálni, ha már tele van a topik önsajnáltató ronda, dagadt, büdös, buta incelekkel.
nov. 24. 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Én k*rva ronda vagyok, vékony sem vagyok, de soha nem adnék kölcsön pénzt pasinak. Ha tőlem kérne...onnantol megszűnik férfinak lenni számomra
nov. 24. 13:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Miből gondolod, hogy kell a "csúnya" lánynak a pasi? Lehet más viszonyuk van. Azért vicces a kérdés, mert nekem nem kell a pasi, akinek most adtam kölcsön, és ugyan nem mondta, de tudom, hogy egy másik csajra költi. Sajnálom, legyen neki jó, annyira bízom benne, hogy tudom, hogy vissza fogja adni, mert nem az első alkalom. Nyilván flörtöl velem is, ha nincs jobb dolga, de nem nagyon kell nekem ettől még, hogy "elszórakozunk". Pont azért, mert ugyan bizonyos dolgokban megbízható és emberi, más dolgokban nem és annyira, illetve hát "úgy" nem kedvelem, akkor sem, ha jól néz ki.

Egyszerű felnőtt haveri kapcsolat inkább, csak azért nem baráti, mert abba nekem nem fér bele semmilyen flörtölés.

nov. 24. 14:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem értem, ha csúnya vki akkor kussöljön? Örülnie kellene, hogy legalább megkörnyékezi egy pasas, hogy tarháljon tőle. nem? Egyébként meg erről (is) szól ez az oldal, hogy meséljük el a tapasztatainkat, bánatunkat, örömünket, kételyeinket. Ha valakinek ez fáj vagy magára ismert mint potenciális tarháló akkor lapozzon tovább...
nov. 24. 14:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Simán, mert alja emberek mindig vannak.
nov. 25. 13:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem annyira életszerű bàr én kb külön vilàgban vagyok, nos ebben a vilàgban a pasi nem igazàn kérkölcsön nőtől. Plusz nem igazàn tudom mit takar az hogy csúnya nő de komolyan.
tegnap 16:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!