Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után barátság? Működhet így?
Nem.
Ő vígan éli majd életét, te meg kínlódni fogsz.
Ha pedig lesz valakid nem fogja elviselni, ha az exeddel tartod a kapcsolatot. Azaz ex nem egy barát akivel soha nem volt társas , és szexkapcsolat.
De ő miért akarhatja ezt annak ellenére h tudja mi a szitu?
Furcsa nekem az is ha nem szeret de nálam történik valami ő az első aki mellettem van. Meg olyanokat ír egy csopiba h bárcsak ő is fontos lenne valakinek. Nekem ő fontos meg szeretem. De ah írtátok is mellette vagyok mint barát csak szenvedni fogok. Szóval így most mit tegyek?
Ez csak a szokásos rossz duma, mert nem akar megbàntani annyira.
Felajánlotta, hogy maradjatok jó viszonyban, tulajdonképpen.Persze azzal ő is tisztában van, hogy ezek után te képtelen leszel szimplán baràtkozni vele.Így aztàn màs megoldás nincs, mint egy darabig kerülni őt, nulla kommunikáció, közben bàrmennyire fàj, valahogy összeszorított fogakkal muszàj megőrizni a méltósàgodat és nem keresni őt.Akkor sem,ha otthon megsiratod például, amikor senki sem látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!