Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítás után barátság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után barátság? Működhet így?

Figyelt kérdés
Szakítás után a barátnőm mondta legyünk barátok. De én viszont még mindig szerelmes vagyok belé. Persze ezt tudja ő is. Nem tudom micsináljak. Vagy hogy legyen úgy h mindenkinek jó legyen.
nov. 14. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell vele szakítanod minden kapcsolatot. Ha "barátkozol" vele, úgy sosem fogsz túllépni és csak extra fájdalmat okozol ezzel magadnak. Gondolj bele, ha neki néhány hónap múlva már megtetszik más, te pedig barátjaként végignézed.. Nem szabad. Békében el kell válni szépen. Sajnálom és kitartást,majd jobb lesz idővel.
nov. 14. 10:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ő vígan éli majd életét, te meg kínlódni fogsz.

Ha pedig lesz valakid nem fogja elviselni, ha az exeddel tartod a kapcsolatot. Azaz ex nem egy barát akivel soha nem volt társas , és szexkapcsolat.

nov. 14. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szakítás után nem működik a barátság.
nov. 14. 11:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényle lezárta ezt akkor tedd azt te is. Amíg szereted nem fogsz tudni csak barátként tekinteni rá.
nov. 14. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egy exemmel se tartom a kapcsolatot, minek tenném? Okkal váltunk el. A páromtól se fogadnám el, hogy az exeivel haverkodjon. Tök gáz.
nov. 14. 11:38
 6/9 A kérdező kommentje:

De ő miért akarhatja ezt annak ellenére h tudja mi a szitu?

Furcsa nekem az is ha nem szeret de nálam történik valami ő az első aki mellettem van. Meg olyanokat ír egy csopiba h bárcsak ő is fontos lenne valakinek. Nekem ő fontos meg szeretem. De ah írtátok is mellette vagyok mint barát csak szenvedni fogok. Szóval így most mit tegyek?

nov. 14. 14:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Unatkozik és kellesz neki unaloműzőnek, amíg nincs jobb.
nov. 14. 15:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez csak a szokásos rossz duma, mert nem akar megbàntani annyira.

Felajánlotta, hogy maradjatok jó viszonyban, tulajdonképpen.Persze azzal ő is tisztában van, hogy ezek után te képtelen leszel szimplán baràtkozni vele.Így aztàn màs megoldás nincs, mint egy darabig kerülni őt, nulla kommunikáció, közben bàrmennyire fàj, valahogy összeszorított fogakkal muszàj megőrizni a méltósàgodat és nem keresni őt.Akkor sem,ha otthon megsiratod például, amikor senki sem látja.

nov. 14. 20:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért mert kedvel mint embert de nem szerelmes beléd.
nov. 14. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!