Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után működhet még a barátság?
Szakítottunk a párommal, viszont ő ragaszkodna ahhoz, hogy legalább barátokként folytassuk. Nyilván akarna többet is, viszont én már kapcsolatnak nem látom értelmét vele, de a barátság gondolata kérdéseket vet fel bennem. Nem zárkóznék el tőle, csak nem tudom, működőképes lehet?
Tapasztalatok?
En nem beszélnék le semmit lesz ami lesz
Ha jovoheten felhiv hogy kéne valami vagy odaadom vagy nem
Ha felhov h menjek vele bulizni vagy megyek vagy nem
Ha le akar fektetni vagy belemegyek vagy nem
Fene se beszelgetne arrol mi lesz hogy lesz. Majd alakul.
Ott van a probléma, hogy nyilván akarna többet is! Szó nincs róla, hogy barátkozni akar, csak nyitva akarja tartani az ajtót.
Nem okos ötlet, neked felesleges problémákat, neki meg lelkileg fájdalmat okoz, jobb az ilyesmit lezárni. Nem kell rosszban lenni, de amikor nem akarsz tőle semmit, de naponta keres, akkor egyszer kénytelen leszel megmondani, hogy felejtsen el.
Nem erőltetném.
Pláne ha új kapcsolatod is lesz az elég zavaró lesz.
Sok értelme valószínűleg nincs a barátságnak, és lehet idővel terhes lesz számodra, hogy keres, meg irogat.
A mi kapcsolatunkban se én mondtam ki, hogy legyen vége, nem is szerettem volna, de ő mondogatta, hogy nincs értelme stb, de maradjunk barátok, meg ugyanúgy összejárhatunk, aztán fokozatosan mégis kizárt az életéből, és jó ha az üzenetemet még aznap elolvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!