Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így sem működhet a szakítás után a barátság?
Az utolsó két hónapban már csak abból állt a kapcsolatunk,hogy egyszer-kétszer találkoztunk, de nem volt semmi szex,semmi pajzánság, lényegében az utóbbi két hónapban már olyanok voltunk mint a barátok.
Végül kimondtam a szakítást, de én tényleg szeretném ha barátok maradnánk, csak mivel én ebben nem hiszek így azt érzem,hogy nem fog menni,pláne mert én nem érzek már iránta semmit, tudom hogy ő igen, de mégis bízok benne,hogy hátha működhet,hátha így menni fog hogy már 2 hónapot "barátként" voltunk egymás mellett.
Igazából meg kell próbálni hogy működhet-e
Én is még 17 évesen szakítottam az akkori barátnőmmel, a szakítás oka annyi volt hogy kiszerettünk egymásból, de rájöttünk hogy barátként még működhet a dolog. Annyit tettünk hogy szakítás után hagytuk egymást hogy leülepedjenek a dolgok, rá 2 hónappal később találkoztunk először, és nagyon jól elvoltunk. Utána ismét felvettük egymással a kapcsolatot és majdnem minden hétvégét együtt töltöttük a barátainkkal vagy csak kettesben. De semmi nem volt köztünk, se szex, se csók, semmi. Egy laza ölelés volt egyedül ha régen találkoztunk, de semmi több. És ez így működik már 5 éve. Persze mivel már mindketten továbbtanultunk és már dolgozunk, így ritkán beszélünk, mert új társaságba kerültünk mindketten, régi barátaink is eltávolodtak, más más utakra. Mi meg időnként összeszoktunk futni és beszélgetünk is ugyanúgy mint 2 jó barát. A múltbéli szerelmi életünket azóta sem hozzuk fel, mindketten továbbléptünk. Neki jelenleg nincs barátja már 2 éve, de nem is akar kapcsolatot neki fontosabb a munkája, és az új baráti köre akikkel nagyon elvan. Nekem meg ott a barátnőm akit szeretek és jól megvagyunk.
Barátnak az az ember megfelelő, aki ha kell le tud nyúlni a fuldoklóért is, és nem függ a társa zsarnok erőszakosságától. Akit nem érdekel egy hisztérika akarnoksága, hanem tud a másik emberre emberként tekinteni.
Akit nem tud semmi és senki befolyásolni, és nem engedi, hogy bárki megszabja, hogy kivel beszélhet, vagy kinek köszönhet.
Akinek nem kell hazudozni, mert szeretne egy órát eltölteni annak az embernek a társaságában, aki számtalanszor kihúzta a csávából és akkor is adott amikor más sosem adott volna.
A barát az némelyeknek nem egy elhasznált szó, hanem olyan tartalommal bír a régi emberek szájában, amit egy hisztérikus cicus nem tud befolyásol,és nincs megengedve neki, mert le van ugatva. Főleg azért mert cicuskának az egyetlen tudása arra van, hogy mástól hogy szedje el annak értékeit, de teremteni képtelen, csak a nyelvtani kiigazitásokhoz ért, de azt sem tökéleten..
Szóval a barát szó, az nem egy elhasznált szó.És ha valakinek felajánlod, vagy szeretnéd, azért bizony felelőssépggel tartozol, és nem csak addig mig hangulatod van hozzá, hanem egész életedben.Addig mig az a másik árulóvá nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!