Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után barátság? Nektek sikerült, működhet?
Figyelt kérdés
Megismertem egy hölgyet, valami hihetetlen csodás, kedves, olyan jó szívű, persze vannak hibái de nah, kinek nincs? Az elején el se hittem, hogy egy ilyen gyönyörű nő az enyém lehet!
Sokat melóztam és valahogy eltávolodtunk egymástól, már nem hiányzott annyira, összekaptunk valamin és nem éreztem, hogy meg akarom oldani!
Szakítottunk, de barátok maradtunk! Mindent megosztok vele, a mai napig tartjuk a kapcsolatot, heti szinten, nem tudom mit érzek!
3 hónapja lett vége!
Volt már veletek ilyen?
Barátság tud maradni?
Ti jóba vagytok az exetekkel?
2020. jún. 28. 12:39
1/5 anonim válasza:
A gimis párom csinálta a hajamat az esküvőmre. 🤣
2/5 Noren1989 válasza:
7kapcsolatból 1ben sem sikerült utàna baràtsàgot fenntartani.
3/5 anonim válasza:
Akivel érdemes azzal persze barátok maradunk
4/5 anonim válasza:
Kapcsolatra nem vagyok jó, akkor barátnak se legyek. Nem szeretném minden nap látni, hogy a nekem tetsző n ő mással enyeleg.
5/5 anonim válasza:
Nekem fordítva volt barátságból lett szerelem. Úgy alakult a sok beszélgetés a nagy összhang stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!