Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel, hogy már nem része az életemnek?

Figyelt kérdés
Van egy férfi,aki már 1,5 éve nem része az életemnek,mégse tudom elfelejteni. Napi szinten része volt,barátok voltunk,de mikor előállt azzal ,hogy többet szeretne tőlem és fél ,hogy ez már nem lehetséges ,mert elrontotta ,akkor elküldtem véglegesen,mert addigra már párkapcsolatban voltam.Sokszor vádolt a lelkiismeretem ,mert nagyon hiányzott nekem az említett férfi ,pedig velem volt a párom. Végül szakítottam a párommal ,mert úgy éreztem rosszul választottam és ez nem etikus a párommal szemben ,elveszem tőle a lehetőséget ,hogy olyan emberrel legyen aki tényleg szereti,ahogy megérdemli. A mai napig úgy érzem a másik férfit kellett volna választanom. Olyan sokat gondoltam rá ,hogy ráírtam és kellemesen elbeszélgettünk ,jelezte ,hogy már Ő is gondolta ,hogy megkeres. A baj csak az ,hogy nem tudom lehet-e még ebből bármi is ,hiszen nem várhatom el valakitől ,hogy ennyi idő után is még vágyjon a társaságomra ,de azt sem tudom,ha nem lehet, hogy dolgozhatnám fel ,hogy rossz döntést hoztam és engedhetném el ,végleg az illetőt? Szerintetek?

2019. jan. 7. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Simán lehet ebből bármi még:) Szerintem ő is szeretné:)
2019. jan. 7. 16:07
 2/6 anonim válasza:
56%
Szerintem jó jel, hogy beszéltek. Nem kell rögtön a legrosszabbra számìtani és problémákat gyártani. Beszélgessestek és biztosan jól fog alakulni
2019. jan. 7. 16:08
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Ha gyorsan meg akarjátok oldani a problémákat és a kérdéseket, és hogy mennyire hiányzott a másik, az első út az ágyba vezessen....habár lehet, hogy oda is fog...
2019. jan. 7. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Innen is látszik a forrófejűség sosem szül jó döntéseket,a vitákat meglehet beszélni és közös pontra is lehet jutni. Csak idő kell hozzá és megértés.
2019. jan. 7. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
56%

A helyedben én már nem keresném többet.

Ezt fel kell dolgozni, hogy valaki már nem az életünk része. Vége.

Én is minden egyes nap sírtam kb. fél évig. Utána mint akit elvágtak hidegen hagy a múlt. Minden mi volt, kész, vége, elmúlt. Légy határozott és erős és ne siránkozz, rágódj a múlton. Nem szabad ott ragadni...

2019. jan. 7. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
55%
Oka van, ha eddig nem volt része, de annak is, hogy most felkerested. Ahol egyszer tűz volt, ott van parázs is... :-))) A többi rajta múlik.
2019. jan. 7. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!