Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal szakítás után? Működhet?
Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal, de megbeszéltük, hogy barátok maradunk, mert kellünk egymásnak, mert jóban vagyunk és segítünk, ha kell a másiknak. + megbeszéltük ezt az extrák dolgot is, hogy belefér. Mi lesz ennek a vége?2014. máj. 10. 15:10
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, volt már valaki ilyen helyzetben?
2014. máj. 10. 15:14
4/8 Johny88 válasza:
Amíg egyikőtöknek sincs senkije, addig biztos nem lesz probléma. De ezt valójában ti tudjátok, hogy működhet-e. Pl nálam, a mai napig működik az ex-csajommal!
5/8 anonim válasza:
Akkor miért is szakítottatok? Minden fas.za, még a szex is... Akkor mi volt a rossz?
Amúgy működhet.
6/8 anonim válasza:
szerintem is sírás lesz a vége..
7/8 anonim válasza:
Én voltam ilyen helyzetben. A vége egy óriási nagy összeveszés lett ami féltékenység miatt volt(mivel nem voltunk együtt azt csináltunk amit akartunk). Szerintem nem működik sokáig mert az egyik fél úgyis mindig többet érez és szenvedés lesz csak.
8/8 A kérdező kommentje:
Mi annyit beszéltünk,h mivel most ez van köztünk, azért addig mással nem fekszünk össze. Azért lett vége, mert most úgy érezte, hogy nem akar komoly kapcsolatot. De mondta ma, hogy beszélgettünk szemtől-szembe, hogy nem akar mással látni, fájna neki. Szeret ő, csak hangulatingadozása van. de nem adok neki többet egy hétnél, tuti könyörögve fog visszajönni.
2014. máj. 10. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!