Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Exbarátnőm még a kapcsolatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exbarátnőm még a kapcsolatom során megbántott egy tettével, ami akkor is nagyon rosszul esett, de ha előtör az emlék, még most is rosszul esik. Hogyan lehetnek túl a dolgon?

Figyelt kérdés

Nem tudom elfelejteni, mert akkor is szarul esett, férfiként fájt.

Hogyan lehetek túl egy rossz emléken?

2014. máj. 9. 05:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
idővel
2014. máj. 9. 05:53
 2/14 A kérdező kommentje:
Attól tartok, hogy mivel nagyon sz*r emlék kötődik hozzá, és érzések, ezért jobban megmarad bennem és nem tudom majd elfelejteni.
2014. máj. 9. 06:04
 3/14 anonim ***** válasza:
mindent elfelejtünk
2014. máj. 9. 06:11
 4/14 A kérdező kommentje:
Ebben nem hiszek.
2014. máj. 9. 06:13
 5/14 anonim ***** válasza:
mert kicsi vagy. majd ha elásod a családod és túllépsz akkor megérted
2014. máj. 9. 06:15
 6/14 wiWell ***** válasza:
Hát tényleg csak idovel múlik el a fájdalom, elfelejteni nem fogod, de késobb már nem fog érdekelni és olyan semmilyen érzésed lesz ezzel kapcsolatban.
2014. máj. 9. 07:28
 7/14 anonim ***** válasza:

Foglaljad le magad uj dolgokkal.

Kezdj el randizni csajokkal, ha lehet többel.

A sok uj inger és benyomás lassan félreteszi az emlékeket.

Elfelejteni nem lehet, de eljön az az idö, amikor közömbös lesz az emlék.

2014. máj. 9. 07:45
 8/14 anonim ***** válasza:

"ha elásod a családod és túllépsz akkor megérted"

Bízzunk benne, hogy ilyet nem tesz a kérdező!

Csalódásra gondoltál?

2014. máj. 9. 08:07
 9/14 anonim válasza:
a rossz emlékhez párosíts pozitív kellemes emlékeket. Emlékezz a rossz eseményre, és közben nézd a kedvenc videódat, hallgasd a kedvenc zenédet, és edd meg a kedvenc ételedet, stb. Így az agyban a rossz emlék mellé elkezdenek jó emlékek is társulni, s ha eszedbe jut, elmúlik a rossz érzés. DE lehet még egyszerűen bevenni rá egy jó marokkal a leszarom tablettából, vagy követheted azt az elvet is (nekem ez vált be), hogy ha ő csinált rossz dolgot, érezze magát ő rosszul, ne te!
2014. máj. 9. 08:25
 10/14 anonim ***** válasza:

Én a volt barátnőmet megutáltam azért amit tett. Igaz többször tette meg. Egyszerűen nem jelentkezett (távolság miatt IS nem voltam vele folyamatosan).

Ezt eljátszotta néhányszor és így legutoljára már nagyon megharagudtam rá. Így volt egyszer a harag a düh. Valamint épp jókor a kis környezetemben elkezdtem beszélgetni csak egy lánnyal. Majd udvaroltam neki és az udvarlásból érzelmek születtek. Mindezt csevegéssel tettem. Élőben nem udvarolhattam neki, mert férjezett és a férje külföldön dolgozik. Ritkán ér haza.

Aztán jött a szerelem egy másik lánnyal. Igazából ez a másik lány szedett fel, de én vele elsőre benne voltam. nagyon válogatós vagyok ám. De ők ketten pont az ízlésemnek megfelelőek.

Sajnos ezzel sem jártam jobban, mert ennek is van pasija. Így csak szerető lehetek még pár napig. Talán megtörténik a kirúgásom talán sikerül partnerré avanzsálódnom. Ezt szeretném.

Kérdésedre válaszként még annyit írnék, hogy az a lány aki elfelejtettem érzelmileg, egy 20 éves szerelmi ügy. Valamikor mindig is őt szerettem, ő volt az ideálom, a legszebb a legjobb nő életemben. De ez egy hosszú történet, hogy még is hogy sikerült most megharagudnom rá.

Kezd el csajozni vagy elsőre másik társaságba járni. A mostani lányt pont akkor szedtem fel, amikor úgy mentem egy buliba, hogy semmi sem érdekel csak süssön a nap. Addig eszembe se jutott hogy létezik egyáltalán. Pedig ott volt minden nap valahol.

Idővel valóban elmúlik minden. Elfelejteni sosem fogod. De könnyebben el fogod viselni. Képeit ne hagyd elöl!

2014. máj. 10. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!