Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy ember iránt érezhetünk mély és igaz szerelmet életünk során?
ti mit gondoltok erről?
A barátomnak volt egy nagy szerelme akit 5 évig szeretett..de a lány otthagyta..
az a baj, hogy én úgy érzem az a lány volt neki az igazi és nem én...
úgy érzem hogy engem nem fog olyan mélyen szeretni, mint őt
bár a barátom, azt mondja, hogy engem még sokkal jobban..nem tudom ezt hova rakni, mert nekem jóhogy ezt fogja mondani..
Egyébként 2 éve vagyunk együtt és velem tervez engem szeret, oké ezt tudom, de azt is, ha a lány nem hagyja el, máig vele lenne
(amugy amikor ők együtt voltak, mi a barátommal már akkor is haverok voltunk és sokat beszélgettünk, és tetszettem is neki..)
Ti hogy gondoljátok ezt?
nem a szép és megnyugtató válaszokért jöttem, hanem az őszintékért..
köszönöm!!
azt konkrétan nem tudom, hogy gondol-e rá, mert fel se hozza, mert én inkább én hozom fel a veszekedéseknél...
ahogy azt sem tudom, hogy van olyan cucca, a mi lánytól van..és nem tudom h van e gépén vagy akárhol róla kép...tényleg nem tudom..
de azt tudom, h egy üzenetet meghagyott tőle, amiben csaj elmondja mennyire sajnálja stb..ezt nem tudom h meg van-e még neki... de számomra ez is eléggé fájó
Korábban egy ilyen kérdésre egyértelműen nemmel feleltem volna. Ma már kicsit másképp látom,mert egyre több olyan emberrel (főleg lánnyal) találkozom,akik hosszú évek múltával sem tudják elengedni a véget ért kapcsolatot.
És másoktól is hallottam hasonló véleményeket,mely szerint az ember egyszer szíve egyszer tud úgy igazán,romlatlanul kinyílni a szerelemre. Ha akkor csalódik,utána már nem lesz ugyanaz.
A kérdésedre nem tudom a választ DE
én is ugyan ebben a helyzetben voltam. Tudom, hogy milyen érzés, de azon voltam, hogy már csak azért is jobban szeressen engem...és végül jó pár év, de igy történt. Ne add fel :)
Utolsó válaszoló vagyok
Most látom, hogy 2014es kérdés
Mi a helyzet azóta? Együtt vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!