Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire valtozik egy kapcsolat az idök soran?
Szerintem 3 év után még korai, főleg ha még semmiféle kötelezettségetek nincs, úgy értem hogy gyerek vagy miegymás, ami elvonja a figyelmet egymásról. Sajnos a kapcsolatotok kezd ellaposodni, vagyis megszokottá, unalmassá válni. Ez a probléma csak akkor orvosolható ha mindketten észlelitek ennek a meglétét, és javítani, tenni akartok ellene.
Én azt javaslom első körben, hogy próbáld meg a párodat munka után kissé ellazítani mondjuk egy kis masszázzsal, vagy vess be új, szexi, csábító fehérneműt, állj elő újdonságokkal, legyen ez egy spontán erotikus masszázs vagy egy kellemes reggeli szájjal történő ébresztés, egy új jelmez ami a vadító szerepjáték elengedhetetlen része lehet, stb.
Ha ezekre se vevő és nem hozza lázba az igyekezeted, akkor üljetek le és mondd el neki a problémádat, és próbáljatok meg rá közösen valami megoldást keresni.
Ha nem megy akkor lépni kell :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!