Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
Figyelt kérdés
A problémát privatban küldeném olyannak aki segítő szándékkal van itt fent!!2014. máj. 5. 18:34
3/10 anonim válasza:
Szerintem ird ide ki. Ez az oldal ezért van.
4/10 anonim válasza:
Most mitől jobb ha elküldöd több 100 embernek?
6/10 kolosszus22 válasza:
Igen sokkal egyszerűbb külön küldözgetni, mint ide névtelenül kiírni!
7/10 A kérdező kommentje:
Pontosan az ilyen beszólogatós majmok miatt nem írom ki ide ;) Az én időm pazarolódik el (ha ez időpazarlás), nem a tiétek, szóval nyugika! :))
2014. máj. 5. 18:51
8/10 anonim válasza:
Megpróbálok segíteni, ha gondolod :)
9/10 anonim válasza:
Írj nekem is nyugodtan, megpróbálok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!