Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges féltékenység?
Figyelt kérdés
A párom eléggé féltékeny. Nézegeti az insta oldalam és küldözgeti a fiúkat hogy kik követnek engem és jó lenne ha inkább kitörölném meg honnan ismerem őket es ha idegenek akkor miért engedem hogy kövessenek.
Állandóan ezt csinálja. Vele tehetek ki közös képet de ha egyedül akarnék azt nem mert majd a fiúk csorgatják utánam a nyálukat és neki ez rossz érzés lenne. Multkor elmentem egy baratnommel bulizni es orankent kerdezte kikkel vagyok.
#10 Igen, ez így van, de a kérdező példájában szerintem nagyon beteges féltékenységről van szó. Sem magában sem a párjában nem bízik meg a kérdező barátja. Ez nem az a szint, amilyen szintű féltékenység minden párkapcsolatban előfordul.
nov. 7. 17:07
12/19 anonim válasza:
De azért nem bízik benne mert állandóan más férfiak likeolását, követését elfogadja! Miért van szükség rá ha egyszer a párja neki elég? Egyáltalán miért kell kirakni magad a netre és gyűjteni az embereket? Persze, hogy nem bízik meg benne amikor nem elég a kérdezőnek amit nyújt. Szakítsanak, egyáltalán nem illenek össze.
nov. 7. 17:10
13/19 anonim válasza:
mondjuk igen, lehet érdemes lenne inkább magát a problémát alapból megoldani.
Ez egy nehéz dolog, mert igazából elég egy rossz pillanat és már " baj " van.
nov. 7. 17:17
14/19 anonim válasza:
Hát de most nem az a legnagyobb probléma, hogy ő az Instán cseszi az időt és idegen férfiak nyálcsurgatásának örül? Egófényezésre jó neki az összes és mivel a párja a "betegesen féltékeny" majd nemcsak örülni fog hanem még csetelgetni is fog, vagy a buliban "nagy szenvedések" közepette más viszi a klotyóra. Ha nekem elég a párom akkor leszarom az Instát és vele együtt ismeretlen férfiakat is.
nov. 7. 17:22
15/19 anonim válasza:
Eleve érthetetlen, minek jön össze olyannal a pali, aki instázik, ha neki ez nem fér bele és zavarja. Nyilván mert más csajnak meg nem kell, de 100, hogy lelépne.
Es amig aztverzi hogy ő nem tud mást felszedni, de a párja meg szerinte pasizik, addig tele is lesz frusztrációkkal. De saját magának csinálja a görcseit.
Keresnie kéne olyat aki nem instás es kesz.
nov. 7. 17:46
16/19 anonim válasza:
*amíg azt érzi
nov. 7. 17:47
17/19 anonim válasza:
Jaj nekem az exem ilyen volt...a legnagyobb joindulattal mondom, hogy menekulj!!
Egyreszt baromi onbizalomhianyos ez a faszi is ami mar onmagaban kiabrandito.
Annyira jo hogy a jelenlegi parom, aki mar a ferjem is, onbizalommal teli es egeszseges mertekben feltekeny, es nem betegesen.
Amikor szakitottam a beteg exemmel en nagyon kiviragoztam :) mert csak meg fogja keseriteni az egesz eleted. Soha nem lesz jobb!
nov. 7. 17:58
18/19 anonim válasza:
A pasi menekul, szerintem már rég csajozik.
nov. 7. 18:04
19/19 anonim válasza:
Szerintem készülj arra, hogy 10 millió szakértő hazája vagyunk, és mindenkinek a saját igazsága lesz a nyerő. A legegyszerúbb, ha leültök, és megbeszélitek hogy neked ez nem jó nem fér bele, és zavar nem érzed magad jól tőle, ha nem kapcsol meg ennyi tudod a lépést. De egyébként esélyesen önbizalomhiányos, és féltékeny ami egyértelmű. Nálunk pl lefektettem a kapcsolat elején, hogy nem lesz páromnál fiú barát nálam meg lány barát így nincs civakodás, nincs kibeszélés, nincs féltékenykedés két felnőtt belátja hogy "barátság" különböző nemeknél nagyon ritka főleg egy nőnél egy férfi részéről. Kollegális kapcsolata persze lehet neki is meg nekem is munkahelyen akármilyen neművel de nem pletyizünk külön-külön facebookon meg itt-ott egymás háta mögött. Persze lesz aki ezt is "korlátozásnak" érzi majd, de szerintem ez így korrekt. Szóval én amit tudok ajánlani, hogy üljetek le, és beszéljétek meg. Lehet előző kapcsolatában így csalták meg, vagy valami rossz benyomás érte ami miatt csinálja ezt emiatt ne írd le őt teljesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!