Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beteges féltékenység?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges féltékenység?

Figyelt kérdés

A párom eléggé féltékeny. Nézegeti az insta oldalam és küldözgeti a fiúkat hogy kik követnek engem és jó lenne ha inkább kitörölném meg honnan ismerem őket es ha idegenek akkor miért engedem hogy kövessenek.

Állandóan ezt csinálja. Vele tehetek ki közös képet de ha egyedül akarnék azt nem mert majd a fiúk csorgatják utánam a nyálukat és neki ez rossz érzés lenne. Multkor elmentem egy baratnommel bulizni es orankent kerdezte kikkel vagyok.

Ez normalis?

25evesek vagyunk mindketten.

nov. 7. 15:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
45%
Nem normális. Nem is lennék ilyennel.
nov. 7. 15:13
 2/19 anonim ***** válasza:
61%
Nem normális. Sose tudnék ilyen emberrel lenni.
nov. 7. 15:15
 3/19 anonim ***** válasza:
54%
Miért nem dobod ki? Mire vársz, pofonra?
nov. 7. 15:18
 4/19 anonim ***** válasza:
63%

Nem normális. Bár szerintem kapcsolatban folyamatosan instán posztolni (PL sokat mutogató bulis képeket) és követéseket fogadni se (persze ha komoly a kapcsolat).

Írás alapján párod extrán féltékeny, de te adsz is olajat a tűzre.

nov. 7. 15:33
 5/19 anonim ***** válasza:
55%
Én se értem, hogy miért kell folyamatosan magadat mutogatni és nem a testedre gondolok konkrétan hanem az életedre. Inkább azért szakítanék én veled a párod helyében, hogy szociál média függő vagy.
nov. 7. 15:35
 6/19 anonim ***** válasza:
40%
#5 Hol írta a kérdező, hogy folyamatosan magát mutogatja meg posztol? Mert szerintem sehol.
nov. 7. 15:46
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem mutogatom magam nagyon ritkán posztolok bármit is. Főleg idézeteket szoktam kitenni. De ha már lájkol egy srác akkor ki kell kövessem. Nem értem azért ez túlzás szerintem.
nov. 7. 16:01
 8/19 anonim ***** válasza:
76%
Túlzás, oké. Akkor dobd ki! Probléma megoldva!
nov. 7. 16:02
 9/19 anonim ***** válasza:
42%
Igaza van...idegen férfiak lájkolgatnak. Mit kéne gondolnia?
nov. 7. 16:07
 10/19 anonim ***** válasza:
24%

Ez egy nehéz eset

egyébként meg sajnos szerintem még egy normálisan müködő kapcsolatban előfordul a féltékenység.

nov. 7. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!