Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges féltékenység?
A párom eléggé féltékeny. Nézegeti az insta oldalam és küldözgeti a fiúkat hogy kik követnek engem és jó lenne ha inkább kitörölném meg honnan ismerem őket es ha idegenek akkor miért engedem hogy kövessenek.
Állandóan ezt csinálja. Vele tehetek ki közös képet de ha egyedül akarnék azt nem mert majd a fiúk csorgatják utánam a nyálukat és neki ez rossz érzés lenne. Multkor elmentem egy baratnommel bulizni es orankent kerdezte kikkel vagyok.
Ez normalis?
25evesek vagyunk mindketten.
Nem normális. Bár szerintem kapcsolatban folyamatosan instán posztolni (PL sokat mutogató bulis képeket) és követéseket fogadni se (persze ha komoly a kapcsolat).
Írás alapján párod extrán féltékeny, de te adsz is olajat a tűzre.
Ez egy nehéz eset
egyébként meg sajnos szerintem még egy normálisan müködő kapcsolatban előfordul a féltékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!