Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beteges féltékenység lenne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges féltékenység lenne? Ez mi?

Figyelt kérdés
Két éve ismerjük egymást.folyton bemesélik neki ,mások,hogy engem itt meg ott láttak más férfivel apa korobelivel .Egy nincs apakomplexusom inkább a nálan fiatalabb fiuk vonzanak.én ez a jó kislány f€le vagyok,nem csalnám meg semmi pénzért.Azt szoktam,hogy beszélgetek bácsikkal ,nem az más.A korombeli fiukkal nem is szoktam.Sokszor ugy érzem csak veszekedni akkar es ö akkar csinálni valamit.hogy ne legyen bün tudata,hogy veszekedésünk alatt tett valami rosszat.Inkább ö volt más nökkel,ego,neki van önbizalma.Amugy én mindenröl beszámolok,olyanrol is amit más nem is számolna be.Tegnap is este jövök a munkábol,és csak azért irt hogy ketten láttak valakivel valahol idös bácsival nevetni .De azt már nem irta le ,hogy ki mondta,többre becsüli azt aki mondta,vagy engem nem nézz semmibe?ti mit tennétek?

2015. dec. 15. 04:38
 1/4 A kérdező kommentje:
Idös bácsikol is be kell szánolni,vagy hogy kivel találkoztam pl megkérdezte merre kell menni,mert nem ide valosi,es segitettem neki.Azt én vagyok a rossz ,máypk meg futkároznak más fiukkal,holott van pasijuk,és ennél meg el van nézve holoott ö hibás
2015. dec. 15. 04:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Valaki megcsalja a pasiját és az megbocsájt neki,velem meg akkora cirkzsut csinál a barátom a semmire,szerintetek ez miért?
2015. dec. 15. 04:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Másnak biztos más lesz a véleménye!

Ez tényleg beteges igy.

De ha valaki valakiben elkezdi keresni a hibákat egy kapcsolatban, akkor az a valaki már menne a kapcsolatbol.

Ürügyet keres.

2015. dec. 15. 05:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha menni akar, hagyd menni. Ha nem akar, menj te! Mert ez valóban beteges féltékenység, és ez idővel csak rosszabb lesz.
2015. dec. 16. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!