Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Sziasztok, az a helyzet hogy a volt barátnőmmel voltam bulizni, ahol megcsalt. Pedig csak félórára voltunk külön. Környezetemben is azt látom, a nők isznak és már b*sznak fűvel fával. Tudom nem az alkohol dominál, arra hogy meg csalja a párját. Mert aki akarja, józanul is meg teszi. Viszont vannak, akik ilyenkor teljesen el vesztik a fejüket. Ez a megcsalás akkora nyomot hagyott bennem. Minden stimmel a párkapcsolataimban, úgy történek a dolgok ahogy kell. Viszont ha buliról van szó inkább kihagyom őket. Barátnőmet, aki nagyon szeret táncolni, nem megyek el vele ilyen helyekre. Nélkülem pedig ő nem megy. Egyetlen egyszer fordult ilyen csak elő, hogy nélkülem ment el. Nagyon ritka ha bulizok, de akkor csak ismerősök buliján. Annyira parázok ilyenkor, ha el mennénk és megcsalna... Alapból nem félek ilyentől, csak ha együtt el kéne mennünk bulizni...2015. okt. 21. 14:27
1/2 anonim válasza:
Mivel nem vagy bulizós, keress olyan lányt, aki szintén nem az, és akkor megnyugodhatsz. Léteznek még, pl. én, és amikor megyek is nagyon ritkán, akkor sem pasizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!