Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszállt már a rózsaszínköd, és félek, h rám un párom. Mit tehetnék ellene?
Eleinte egészen más volt a pasim. Sajnos már nem látom rajta azt a nagy lángolást.
Négy éve tart a kapcsolatunk, én még mindig nagyon szeretem, és érzem, h ő is szeret, de mégis félek, h elveszítem.
Magam körül annyi rossz ellaposodott kapcsolat van, nem karom, h mi is így járjunk.
Ha érzi, hogy szereted, és felnézel rá, akkor lehozza neked a csillagokat az égről.
És ha a golyóit is üresen tartod, és a hasa is tele van, akkor soha nem fog megcsalni sem. :-)
36F
Mindketten túl vagyunk rossz házasságokon, rossz kapcsolatokon, (én egyen, ő már sokkal többön...). Nyilván felmerül, h miért lenne ez a kivétel...
Négy év után is úgy érzem, h működik a dolog még a +20 év ellenére is. Mégis megijeszt, h mi van, ha valamit nem veszek észre a nagy boldogságban, tudod, ha egyszer valaki megégeti magát...
4: Amúgy nekem is van gyerekem, és neki is. Közös az nem lehet, mivel volt egy balesete (meg gondolom a kora miatt sem mostmár), de teljesen steril sajnos.
Érdekes, h egyből az feltételezed, h csak a szex motivál, (mondjuk a mi esetünkben valóban nem lesz több a szexnél... mármint gyerek fronton...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!