Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tehetnek ellene hogy ne zavarjon ennyire?
A baratnőm egy ideje mas fiukkal is beszelget. Ami szamomra teljesen oke. Hisz nekem is vannak lany haverjaim/barataim.
Viszont nekem szinte tilos beszelgetnem veluk. Vagyis mindig azzal jon hogy biztos a farkamrol kuldozgetek kepet meg hogy jojjek ossze veluk, minek beszelgetek veluk ha kapcsolatban vagyok.
A szokasos feltekeny baratno dolog. Kicsit talan tulzasokba esessel.
Na, az egy dolog hogy ot ez zavarja de engem nem zavarhat.
Legutobb meg akartam nezni az idot a telefonjan. Feloldom. es latom hogy valami fiunak sziveket kuldott.
Kivancsisagbol. (tudom nem szep dolog de beleneztem a beszelgetesbe) Es olyanokat lattam hogy Szegenykem <3
meg hogy kepeket/videokat kuld a fiunak.
az meg istennozi...
2 fiuval is van ilyen viszonya. vagy nemtudom milyen.
normalis ha ez engem zavar?
csak olyan furcsa lett miota veluk beszelget
18/f
elnezes az ekezetek miatt. siettem es telefonrol voltam.
lehet h keveset dicséred és elhanyagoltság miatt másnál keresi ez. meg am mindnekinek jól esik ha dicséri bárki :)
sztem foglalkozz vele többet ;) :)
Egyszerű. Ő megcsal, és a bűntudatát rád vetíti, mikor azt állítja, hogy megcsalod. Tudod, mindenki magából indul ki...
Jobb, ha véget vetsz eme csodálatos kapcsolatnak minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!