Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek visszafogjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszafogjam magam vagy tegyem azt amit érzek ?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Volt egy hat éves kapcsolatom, aminek lassan féléve hogy vége. Találkoztam egy lánnyal akivel az első randikon úgy éreztem semmit nem jelent már számomra az elmúlt hat év az előző kapcsolatomból, annyira jól éreztük magunkat. Teljesen belehabarodtam, nem szoktam dobálózni a szeretlek szóval de neki már az elején elmondtam, viszont nem tudom kontrollálni az érzéseimet felé. Nem akarom elijeszteni, de ha visszafogom magam akkor belefulladok az érzéseimbe. Szerintetek folytassam tovább így vagy legyek visszafogottabb és kevésbé mutassam ki az érzéseimet ? Szeretném ha egészséges és hosszútávú lenne a kapcsolatom vele.

F/24

nov. 6. 09:50
1 2
 1/11 gergelice16 ***** válasza:
47%

Hogy reagált arra, amikor kimondtad, hogy szereted? Ha ő is lelkes, akkor nem kell visszafognod magad. Ha ő még nem állt erre készen, akkor kicsit lassíts, hogy beérjen téged.

Bár biztos lezártad az előző kapcsolatodat? Mostani barátnőddel szemben nem szép, ha tudat alatt még vágyódsz egy másik lányhoz.

nov. 6. 09:56
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem nagyon megijesztene.

Es amugy is mit szeretsz benne egy randi utan? Nekem az jonne le, hogy erzelmileg nagyon eretlen vagy, szeretnel szeretni es tullepni az elozo kapcsolatodon es keresed az intenziv erzelmeket es azokba vagy szerelmes, nem belem. Nekem ez nagyon komolytalan lenne.

26N

nov. 6. 11:08
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Túl szép, összeszedett mondatok. Kamuszagot érzek megint... 🤣
nov. 6. 11:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Zúdítsd rá a nem létező érzéseidet, legalább megijed és elmenekül!
nov. 6. 11:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Te maga az érzésbe vagy belehabarodva és nem a csajba! Egyértelműen mivel 6 éves kapcsolatból léptél ki és hiányzott a kezdetleges láng, bizsergés most mivel érzed így a csajra vetíted ki. De ez nem szerelem. Mégcsak igazi fellángolás se hiszen a fellángolásba lángoltál fel és nem iránta. 6 hónapja vége a kapcsolatodnak. Holott még gyászolni kéne (nem a volt párod hiányát kizárólagosan) legalább 1 évet. Irtó kapcsolatfüggő vagy. Hagynod kéne a csajt és inkább egyedül megtalálni a helyedet.
nov. 6. 12:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon lelkes volt a harmadik randin vagyunk túl eddig minden szépen működik, csak szeretném a lehető legjobbat nyújtani neki azért írtam ki ezt. Azonosak az érzelmeink egymás felé, de nem akarom elkapkodni mert komoly kapcsolatot akarok.
nov. 6. 12:34
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ebből nem lesz igazi komoly kapcsolat ha mindjárt szivárványt varázsolsz össze akkor se. Társfüggőségben szenvedsz. Normális ember 6 éves kapcsolatból nem ugrik más kapcsolatba lassan 6 hónap különlét után. Hagyj magának időt, magára koncentrál. Nincs szerelem 3 találkozó után még akkor se ha 1 hónapig cseteltél vele. De a te esetedben még fellángolás se! Annyira vágysz a boldogságra, hogy kevered a szezont a fazonnal. Nyilván azt csinálsz amit akarsz. Majd meglátod, hogy nem lesz haszna.
nov. 6. 13:40
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem szexeljetek és kiderül passzoltok-e...

De ne akard első alkalommal elkápráztatni a szexelni tudásoddal, csak lazán.

nov. 6. 13:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kéne feltétlenül hagyni az egészet,mint fentebb írják. Hogy találkoztál a lánnyal? Az élet sodort vele össze,vagy társkeresőztél máris? Amennyiben egyedül voltál ebben a fél évben és már jól érezted magadat egyedül is,és úgy ismerted meg ezt a lányt,sokkal másabb,mintha unalmadban elkezdtél randiappozni. Ha ennyire szimpatikus neked,akkor adj neki egy esélyt,de mindenképp lassíts. Ne zúdíts rá semmit. Lassan haladjatok,ismerkedjetek és közben éld az életed. Ne csak körülötte forog jön a világod,mert az baj.
nov. 6. 19:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Egyedül voltam és igen az utóbbi 1-2 hónapban már jól éreztem magam egyedül, véletlen találkozó volt. Nem vágyakoztam senki után, csak jól éreztünk magunkat aztán a többi adta magát.
nov. 6. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!