Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Friss kapcsolatban, melyik szimpatikusabb nektek? 1. Ha a nő kimutatja, mennyire odavan érted. 2. Visszafogott, titokzatos, nem tudod, mit érez pontosan.
Figyelt kérdés
2023. szept. 30. 20:08
1/8 anonim válasza:
A legtöbbnek az első, mert hamarabb fekszik általában.
2/8 anonim válasza:
Húzni kell az agyukat, azt szeretik, nem a kedves rendes lányokat.
3/8 anonim válasza:
A szompátia, vonzalom adott, hiszen miért lennél vele?
A nyálas megnyilvánulásokat, pincsi kutya ragaszkodást viszont hanyagold mindenképpen. Késdőbb is.
4/8 anonim válasza:
A kettő között. Mutassa ki mit érez, ne játszmázzon és titokzatoskodjon direkt, de ne is legyen tapadós.
5/8 anonim válasza:
Nem érdekel játszmázás. Mondja, mutassa mit érez. Nem clingy/needy módon.
2: Baromság.
Kedves, rendes lányok, nyugodtan írhattok nekem. :)
6/8 anonim válasza:
Kinek hogy. Nekem az őszinteség az, ami bejön, és el sem tudnám magam képzelni egy amolyan jégcsap-hercegnővel.
7/8 anonim válasza:
A kettest hivjak jatszmazasnak, amit mindenki utal, mert eretlen kislanyok szoktak ilyeneket jatszani. Az elso verzional pedig a fokozatossag a fontos, mert ugyanugy eretlen kislanyos, ha a masikra zuditod az erzelmeid. Szerintem te meg fiatal vagy a kapcsolatokhoz.
8/8 anonim válasza:
Szerintem emberfüggő. Egyszer egy férfi, akivel csak szexkapcsolatnak indult, súgta a fülembe"Tudod, miért veszek meg érted? Mert magasról teszel rám" Lehet benne valami, mert azóta a férjem 😃 mondjuk ne úgy képzeld el, hogy bunkóztam vagy valami. Pl egy brutál jól sikerült éjszaka után szépen elkezdtem öltözni mikor elálmosodtam, hogy köszönöm a szép estét, mentem, majd hívlak. Ő meg nézett, hogy miért nem bújok oda aludni. Benne ez nagyon felébresztette a vadászösztönt, egyre többet akart belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!