Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, férfiak! Jellemzek két valószerű kapcsolatot. Melyik szimpatikus? Vagyis melyiket élnéd át a való életben is szívesen?
1. Kapcsolat:
Ez egy olyan kapcsolat, melyben nagyon szerelmes vagy a másikba. Egyszerűen nem tudsz betelni vele. Miután elmúlik a rózsaszín köd, ugyanúgy pezsegsz tovább iránta. Lehet, hogy nem ő a város legvonzóbb nője/férfija, de számodra attól még baromira szexi. Mindemellett a humora, az életkedve minden napodat feldobja. Ösztönözve érzed magad, hogy pozitív változásokat eszközölj az életeden, méghozzá játszi könnyedséggel, mert akkora inspiráció számodra a szerelmed. Az ágyban tökéletesen kielégítitek egymást. Úgy is mondhatnám, mindent amire vágysz szexuálisan, megkapsz tőle, és amire ő vágyik, mindent megadsz neki. A kapcsolat árnyoldala azonban jelentős: olyan rigolyái vannak, amikből egy ganyit sem enged, pedig te ostobaságnak tartod. Ezen kívül vannak olyan illetlen, faragtlannak nevezhető szokásai is, amiket gyakorlatilag szégyellsz az ismerőseid előtt. Próbálod ezt az oldalát rejtegetni, de ha valakinek mégis szemét szúr, akkor alighanem szóvá teszi, hogy "hogy tudsz egy ilyennel együtt lenni". Ilyenkor pedig mentegetőzni kezdesz, próbálod kimagyarázni a párod.
2. Kapcsolat:
Ennek a kapcsolatnak a legfőbb jellemzője a harmónia. A párod, akár nő, akár férfi, egy tünemény. Nagyon rendes, becsületes, és tisztességes ember, aki figyelmes, és egy kicsit romantikus is a kapcsolatban. Minden szülő örülne, ha egy ilyen ember lenne a lánya/fia élete párja, hiszen lehet rá számítani, megbízható. Ápolt, igényes, külsőre nem fürdőruha modell, de azért bőven átlag feletti. Már az első beszélgetés óta azt érzed, szerencsés, aki az ő párja lehet, és hát az a szerencsés te vagy! Ha néha összezörrentek, intelligensen és gyorsan zárjátok le a konfliktust. Nem lábtörlő egyéniség, de mindig kész kompromisszumot kötni. Na, azért ennek a kapcsolatnak is megvan az árnyoldala. A párodat szereted, de tényleg szereted. Viszont a kapcsolatotok nem a lángoló szerelem irodalmi példája, már az elején sem volt az. A rózsaszín köd szakasz az elején rövid volt, és nem eget rengető. A szenvedély nem annyira része a kapcsolatnak. Hogy a szexuális életet ne hagyjam ki, arra is a harmónia igaz: van szex, nem rossz szex, de azért életed dugása egész biztos nem vele volt, és nem is lesz vele soha.
Az elsőben nagyon csábító a jó humor, az életkedv, és a tökéletes szex. De biztos, hogy nem lennék olyan emberrel, aki miatt szégyenkeznem kell. Szóval ha a kettő közül kell választani, akkor inkább lemondok a tökéletes szexről és humorról, és legyen egy langyos, de kiegyensúlyozott kapcsolatom, amiben meg merek jelenni a párommal.
Viszont ha összeállíthatom magamnak, akkor én kicsipegetném az intelligenciát, a tökéletes szexet, a jó humort. :)
Az első jó lenne, meg rossz szokásai is vannak mindenkinek. De ha már akkora tahó lenne, hogy szégyenkeznem kell miatta, meg szóvá teszik, az nyilván nem jó. Akkor már inkább a második.
De amúgy tovább keresném az ideálist, aki szexben is jó, meg viselkedni is képes.
Nekem az 1-eshez hasonló kapcsolatom van.
Mondjuk vele azért meg lehet vele jelenni, társaságban nagyon jólnevelt, jólfésült, de itthon vannak undorító szokásai és idegesítő mániái.
De ezeket én elfogadtam már rég, mivel a szexi külső és a jó szex mellett ez is megvan, amit írtál:
"Mindemellett a humora, az életkedve minden napodat feldobja. Ösztönözve érzed magad, hogy pozitív változásokat eszközölj az életeden, méghozzá játszi könnyedséggel, mert akkora inspiráció számodra a szerelmed. "
Nekem ez kincs.
Akármilyen h.ülye oldala is van, nem fogom őt szégyellni mások előtt, letojom, mit gondolnak, és amúgy is kinőttem abból, hogy mindenkinek kiteregessem a magánügyeinket.
Én az első kapcsolatot választanám!
Akit szeretek, amiatt a személy miatt sosem fogok szégyenkezni, egyébként meg nekem is vannak hülye dolgaim, így pont összeillenénk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!