Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogadnád?
Figyelt kérdés
Párommal szétmentünk 2 hónapja 1.5 év után. Mert a vége felé mindig elégedetlenkedett. Nem volt jó a főztem,nem hoztam a boltból ezt-azt. Meg szeretett okoskodni,ami engem zavart. Van egy sérült kisfiam. Nem fizikálisan,hanem szellemileg. Kicsit lassabban tanul,kell hordani felzárkóztatóra. Ez miatt nem tudom mit tegyek. 1 hónapja hétvégente megint összejárunk(a 1.5 év alatt együtt éltünk),de ennyi. Ilyenkor minden szép és jó. De nem vagyok biztos benne... Mit tennél?
Nem járnék össze vele szexre, pláne nem kapcsolatra. Neked se van eszed...
nov. 2. 19:03
2/11 anonim válasza:
Hogy jön ide a fiad? A saját önértékelésed érdekeljen! Én nem beszélnék vele többet. De látom, neked nem olyan fontos az egód :D
nov. 2. 19:09
3/11 A kérdező kommentje:
Úgy jön ide a kisfiam, hogy nem tudom találnék e valaki olyat,aki elfogad egy ilyen beteg kisgyerekkel. Összejárni meg azért járok vele össze,hogy hátha megváltozik. Persze csak akkor jön fel,ha a gyerek az apjával van,vagy késő este,ha már alszik. De csak hétvégén.
nov. 2. 19:17
4/11 anonim válasza:
Nem. Aki egyszer kukába került, ott is marad. Van még pár milliárd másik ember is. Biztos neki nincs más, aki kaját tegyen elé és kimossa a szros gatyáját.
nov. 2. 19:17
5/11 anonim válasza:
Aha, szóval mivel nem biztos, hogy akadna más így hagyod, hogy használgasson téged. De nem mondta, hogy újrakezdené veled. Hát én tőlem nyugodtan pazarold rá az időd, de nehogy felcsináljon, vagy nemi betegséget adjon át.
nov. 2. 19:18
6/11 anonim válasza:
De hát ő se fogad el. Nem fog megváltozni. Ne álltasd magad.
nov. 2. 19:20
7/11 anonim válasza:
A házba se engedném be nemhogy a nemiszervembe.
nov. 2. 19:41
8/11 anonim válasza:
Mégis mitől változna meg? Hogy szexelsz vele hétvégente?! Neki is hasznos vagy valamennyire és neked is ő. Azonban ez nem szeretet! Ha talál egy nőt, aki megmozgatja úgy igazából, akkor téged haladéktalanul ejteni fog….
nov. 2. 21:12
9/11 anonim válasza:
Na igen.. te vagy az aki nem is olyan régen arra panaszkodott hogy a faszija a beteg gyerekéled elhordja minden hülye bolondnak és te meg tűrted neki. Emellett még főztél is rá ami neki nem ízlett és még a takarításba is belekötött...M hát gratulálok. Nagyon büszke vagyok rád hogy ilyen méltó vagy az anyai szerepre, hogy inkább a gyereked passzolod le mint egy csomagot csak azért, hogy a kanoddal lehess. Csak így tovább. Remélem a gyámhatóság minél hamarabb közbelép
nov. 2. 22:44
10/11 anonim válasza:
Értelmes ember nem fogad vissza senkit !
Sokan megtanulhatnák már,hogy csak rosszabb lesz utána és a másik nyeregben érzi majd magát és még többet enged meg magának.
Önbizalomhiány, társfüggőség és ebből adódó szexprobléma az oka ezeknek az újrakezdéseknek.
Magam részéről sem barátnak,sem havernak, sem exnek,de még családtagnak sem adnék esélyt,ha így bánik velem,majd vége lesz a kapcsolatnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!