Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogadnátok egy ilyen fiút?
Sok dolgot megcsinált. Gyerekesen viselkedett, társkeresőkre regisztrált, más lányok után járkált, nem mondta hogy szeret, sok dolgot eltitkolt, gyakran nem adott nekem igazat.
A pozitív dolgokat tekintve meg sokat tett értem, mindig meghallgatott. Tudom nem jó rá várni, csak úgy érzem nem fogok jobbat kapni tőle.
rövid válasz: nem
hosszú válasz: nem
Dehogy kéne ilyen még egyszer! Ennél ezerszer jobb egyedül.
Te miért hagyod magad ennyire megalázni? Azért nem tálalsz jobbat, mert még most is ez után a görcs után koslatsz, aki pótluknak használ két nő között. Felejtsd el, nem kell rá egy perccel többet se pazarolni.
"gyakran nem adott nekem igazat."-t leszámítva a viselkedése elég rossz volt veled szemben.
Sokat nem veszítesz vele.
Majd megtanulod, hogy szerelem nincs. Sajnos. Kivéve, ha teljesen "átlagember jellemed" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!