Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerestél már fel valakit a múltadból? Én 17 éves koromból nem tudok elengedni egy fiút, arra jutottam ráírok, mert képtelen vagyok lezárni így, senki más nem tudott ennyire érdekelni azóta sem. Mit tanácsoltok?
Én nem, de ő igen. Aztán mikor kiderült, hogy foglalt, ott volt lezárva, az ami el sem kezdődött. Aztán vagy 30 év múlva kiderült, hogy beállt egy kocsmába, és hulla részegre itta magát, + sosem bocsájtotta meg magának, hogy akkor nem ment utánam.Felesleges lett volna, mert egy gyerek az szent és sérthetetlen ..Ez már történelem.
Rég volt.
#1 Mármint neki gyereke volt? Téged amúgy nem érdekelt volna?
#2 Igen, objektíven meg tudom fogalmazni, hogy mitől több ő a szememben.
#3 Igen, köszi a tanácsot, ez fontos. Bár én soknak érzem ezt az eltelt 5 évet ahhoz hogy ne legyen fura kicsit se.
4 évvel idősebb volt, bár nem értem az ok-okozati összefüggést.
Igen, nekem most lehet az is segítene ha lekoptatna.
Te már régen nem arra a fiúra vágysz 4 évvel ezelőttről, hanem arra az álomképre, ami a fejedben él.
4 év (főleg 17-21-ig) hatalmas időszak, az ember ott válik valahol gyerekből fiatal felnőtté, az ismerősöd is nagyon megváltozott, és 100%, hogy nem abba az irányba, ami a fejedben él róla.
És persze a fejedben lévő ember mindig kedves, mindig azt mondaná, ami neked tetszene, mindig nyugodt, mosolygós, sosem gondolsz rá úgy, hogy ideges, részeg, nyűgös, kötekedő...
Nekem volt ilyen csalódásom (igaz, nem kerestem meg, csak véletlen összefutottunk), a lány nyomokban sem emlékeztetett akkori önmagára.
Ha ennyire mozgatja a fantáziád,akkor keresd!Legfeljebb lekoptat,de legalább le tudod zárni.Az ilyen "mi lett volna ha..." gondolatokat csak így lehet elűzni.
Amúgy én nem kerestem célzottan senkit a múltamból.Volt,hogy egymásba botlottunk,de alapvetően aki a múltamból való az maradjon is ott.Okkal szakítok meg általaában egy kapcsolatot.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!