Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 6 éve senki nem érdekelt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve senki nem érdekelt ennyire, fogok még találkozni valaha olyan férfival aki ilyen szinten megfog külsőre belsőre? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

17 évesen találkoztam egy fiúval, aki nagyon megfogott, és azóta senki... Ő is érdeklődött irántam, de én nagyon éretlen voltam még egy kapcsolathoz és elszúrtam, de szerintem ő sem volt abban az élethelyzetben. Ahogy megláttam abban a pillanatban éreztem, hogy őt akarom, aztán beszélgettünk, elkezdett közeledni felém és teljesen levett a lábamról, annyira intelligens és nagyon sokoldalú. Vannak olyan gondolatok amik mai napig eszembe jutnak tőle és ő akkor csak 21 éves volt. Olyan dolgokat oszt meg facen, amit senki nem lájkol kb. én meg ilyen ahh ez rohadt jó és nem azért mert ő rakta ki, nem merem már lájkolni se, mert feltűnő.

Én teljesen tisztában vagyok vele, hogy az, hogy még mindig nem vagyok túl rajta 6 év után, se nem normális se nem reális. De egyszerűen tényleg nem találkoztam mással, aki ennyire vonzott testileg és lelkileg is, akinek a gondolkodásmódja ennyire megfogott volna. Ez csak akkor fog megszűnni ha valaki felülírja, de nem akarom lejjebb adni se.

Nem tudom, hogy ez szerelem volt-e? Pár napot együtt töltöttünk, de az nem túl sok idő, viszont ahhoz elég, hogy megtudjam mennyire különleges.

Mostmár 23 éves vagyok és tényleg annyira szeretnék még egyszer így rajongani valakiért, nyitott vagyok, de senkivel nem éreztem így azóta, még csak hasonlóan sem.

2018. jún. 24. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért nem keresed fel? Lájkold be nyugodtan, ha tetszik neked, amit megoszt. vagy csak szimplán írj neki.
2018. jún. 24. 21:21
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, pont most akartam kiegészíteni, hogy írnék neki, hogy mi újság, mert jó lenne ha lenne egy esélye a dolognak köztünk, de már régebb óta kapcsolatban van. A barátnője tök aranyos, csinos, szimpatikus lánynak tűnik és biztos tök értelmes is, nagyon boldognak látszanak a képeken... gondolhatjátok milyen féltékeny vagyok rá.
2018. jún. 24. 21:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te nem a fiúért rajongsz, hanem a képért, amit elképzeltél róla.
2018. jún. 24. 21:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Adom az utolso velemenyet.
2018. jún. 24. 21:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen ez is egy logikus magyarázat, biztos igaz is részben, de én fel tudom sorolni tényekkel, hogy mi vonzó benne számomra, az érdeklődési köre, a reakciói, a gondolkodásmódja, a pár nap alatt egy tucatnyi konkrétumot tudnék mondani. Hiába hasonlítom máshoz.
2018. jún. 24. 21:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"Igen ez is egy logikus magyarázat, biztos igaz is részben, de én fel tudom sorolni tényekkel, hogy mi vonzó benne számomra, az érdeklődési köre, a reakciói, a gondolkodásmódja, a pár nap alatt egy tucatnyi konkrétumot tudnék mondani. Hiába hasonlítom máshoz."

Így van mindenki a másikkal, amíg meg nem ismeri a negatív tulajdonságait. Te még nem ismered ezek szerint. Egyébként a rajongás egy érzelmileg felfokozott állapot, ami nem a valóság talaján áll. Olyan emberekért szoktak rajongani, akiket nem ismernek teljesen. Akiknek csak a pozitív tulajdonságait ismerik.

Biztos vagyok benne, hogy átformálódott volna róla az a kép, ami benned van, ha tovább ismerkedtek.

2018. jún. 24. 21:45
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyébként ez esetben még elkeserítőbb lenne a helyzet, akkor úgy kellene feltennem a kérdést, hogy 23 évesen egy férfi se tudott még megfogni, hiába várok rá? :D
2018. jún. 24. 21:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem fogott meg egy férfi sem, mert egy gátat támasztottál magadban mások elé. Lehet pont emiatt a fiú miatt. Gondolom mindenkit hozzá hasonlítasz, és aki nem hasonló hozzá, azt pattintod. Amíg nem engeded el, addig soha nem fogsz találni senkit. Igazából sose fogsz találni olyat, akivel teljesen összeilletek, mert nincs két egyforma ember.
2018. jún. 24. 21:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez amit iránta érzel nem szerelem, vagyis nálam egy kicsit mást jelent a szerelem. Nem azt mondom, hogy ebből nem lehetne szerelem, de ahhoz jobban meg kéne őt ismerned. Te inkább csak beleszerettél abba a képbe, amit kialakítottál róla és tényleg nem jó dolog ez, hogy 6 éve nem tudsz túljutni rajta. Ha tudod, hogy nem lehet köztetek semmi, akkor el kell őt engedned. Amíg nem teszed ezt meg, addig nem is fogsz tudni mást magadhoz közel engedni. Biztos van rajta kívül is rengeteg srác, aki meg tudna téged fogni, de ha nem vagy erre nyitott, akkor így elég nehéz.
2018. jún. 24. 22:08
 10/11 anonim ***** válasza:

elismerésem, hogy nem matatsz bele senki kapcsolatába..

nehéz de csak lesz valaki aki kárpótol érte..

2018. jún. 24. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!