Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éve senki nem érdekelt ennyire, fogok még találkozni valaha olyan férfival aki ilyen szinten megfog külsőre belsőre? (bővebben lent)
17 évesen találkoztam egy fiúval, aki nagyon megfogott, és azóta senki... Ő is érdeklődött irántam, de én nagyon éretlen voltam még egy kapcsolathoz és elszúrtam, de szerintem ő sem volt abban az élethelyzetben. Ahogy megláttam abban a pillanatban éreztem, hogy őt akarom, aztán beszélgettünk, elkezdett közeledni felém és teljesen levett a lábamról, annyira intelligens és nagyon sokoldalú. Vannak olyan gondolatok amik mai napig eszembe jutnak tőle és ő akkor csak 21 éves volt. Olyan dolgokat oszt meg facen, amit senki nem lájkol kb. én meg ilyen ahh ez rohadt jó és nem azért mert ő rakta ki, nem merem már lájkolni se, mert feltűnő.
Én teljesen tisztában vagyok vele, hogy az, hogy még mindig nem vagyok túl rajta 6 év után, se nem normális se nem reális. De egyszerűen tényleg nem találkoztam mással, aki ennyire vonzott testileg és lelkileg is, akinek a gondolkodásmódja ennyire megfogott volna. Ez csak akkor fog megszűnni ha valaki felülírja, de nem akarom lejjebb adni se.
Nem tudom, hogy ez szerelem volt-e? Pár napot együtt töltöttünk, de az nem túl sok idő, viszont ahhoz elég, hogy megtudjam mennyire különleges.
Mostmár 23 éves vagyok és tényleg annyira szeretnék még egyszer így rajongani valakiért, nyitott vagyok, de senkivel nem éreztem így azóta, még csak hasonlóan sem.
Köszönöm az értelmes válaszokat!! :)
Persze örülök, ha írtok még.
Biztos van benne valami, hogy előbb el kéne engednem ahhoz, hogy találjak mást, bár én pont fordítva érzem, hogy csak akkor fogom tudni elengedni, ha találok valakit helyette. Mondjuk a kettő nem feltétlenül zárja ki egymást. Hát, gyakrabban kéne olyan közegbe mennem ahol nagyobb valószínűséget látok rá, hogy olyan emberrel találkozzak.
Dexter Clarke:
Igazad van benne, hogy nem látom a negatív tulajdonságait, bár egyet-kettőt azért tudnék és igen, biztos, hogy átformálódott volna, ha lett volna időm jobban megismerni. De azóta senki nem ütötte meg ezt a szintet, valamilyen szinten tényleg hozzá mérek mindenkit, de miért adnám lejjebb? Ettől még nyitott vagyok másra, nem ragaszkodnék hozzá, ha lenne más akiben potenciált látnék, de nem volt még példa rá. :S
Amúgy pont ez a bosszantó az egészben, valószínűleg könnyebb lenne elfelejteni, ha megpróbáltuk volna, mint így, hogy se eleje se vége se lezárása nem volt az egésznek, és ráadásul inkább miattam. Bár szerintem akkor is ugyan itt lennék, 6 év után, hogy ha akkor nem is, most lehet, hogy működhetne felnőtt fejjel :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!