Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi ötszögben vagyok. Mit tanácsoltok?
Vagyok én, nőként. Tetszik valaki, legyen a neve A. A-nak viszont egy másik nő tetszik, B. Emiatt viszonzatlan, amit érzek.
De A érzései B felé is viszonzatlanok, mert neki egy másik férfi tetszik, legyen a neve C. C viszont nem érdeklődik B iránt. Így B érzései is viszonzatlanok.
C meg nem érdeklődik senki iránt. Neki nincsenek viszonzatlan érzései. Viszont ő két szálat sem viszonoz, mert B-n kívül egy D nevű, meleg férfi is közeledik hozzá.
Azt tanácsolom, hogy realizáld a helyzeted, hogy nem vagy szerelmi ötszögben.
Vagy te, és van "A", akit nem érdekelsz, eddig terjed a hatásköröd, és ennyi tartozik rád.
te.n -> A.f -> B.n -> C.f <- D.fmeleg
Ez nem ötszög. Az akkor lenne, ha C-nek D tetszene és D-nek te.
A tanács: keress olyat, akinek tetszel.
3-as válaszolóval egyetértve, ez nem ötszög, hanem egy szerelmi vonal max. Mindenesetre, ha A nem viszonoz téged, akkor jobb ha továbblépsz.
29n
Ahogy írják: túlbonyolítod. Ez egy egyszerű történet. Azzal,hogy A-nak más nő tetszik le is zárul.
Attól,hogy A nem jön be a másik nőnek nem fog Téged választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!