Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménykedjek? Vagy mondjak le róla? Mit tanácsoltok?
Megismerkedtem egy spanyol lánnyal az egyik társkereső oldalon. Több mint 1 hónapig mindennap beszéltünk, a munkaidőt gyakorlatilag végig és még otthon is egy kicsit. Közben volt 1 hetes szünet, mert kiutazott látogatóba a rokonjaihoz és mondta, hogy onnan nem fog tudni írni. Amikor visszajött folytatódott minden tovább és fel is hozta, hogy találkozhatnánk. Elhívott az egyik fesztiválra, ahol 1 hétvégét töltöttünk volna el. Természetesen belementem. A találkozás hetén nagyon rossz kedve volt. Rákérdeztem, hogy mi a baj. Megtudta, hogy az anyukája daganatos beteg. Most mellette akar lenni, ezért gyorsan elintézte a papírmunkákat és visszautazott hozzá. Azt mondta, hogy nem tudja, hogy mi lesz most kinn velük. Bizonytalanság lesz az élet. És hogy ne haragudjak. Mondtam neki, hogy nem haragszom, de a szívem szakadna meg, ha soha többet nem látnám és nem beszélne velem. "Én nem eltolni akarlak tőlem, Én nem hazudok neked, mert nem érdemled meg. Azt mondom hogy türelem. Az idő megold mindent. Nem mondhatom neked azt hogy szeretlek téged, mert nem tudom, nem mondhatom azt neked hogy te vagy az igazi ha nem tudom...amit tudok, hogy ha nem írsz az rossz, értesz engem?" Megígérte, hogy fog írni...
Már több mint 10 napja annak, hogy kiutazott, de még nem adott magáról semmi jelet. Az elérhetőségemet tudja... Épp elég nővel ismerkedtem az utóbbi években, hogy tudjam: Még egy ilyen lányt keresve se találnék...
Szerintetek van még remény, vagy végleg mondjak le róla ? :( Sajnos nincs olyan személy, akivel ezt meg tudnám beszélni. Érettebb, értelmesebb emberek tanácsait várom. Köszi. :)
F/30 N/29
Ha ennyire szoros kontaktban vagytok, akkor miért nem fér bele egy üzi, hogy hogy vagy, hogy bírjátok, vigyázz magadra? Ez még nem lesz nyomulás, csak emlékezteted, hogy ott vagy, ha kellesz. Főleg, hogy jelezte is, hogy nem akar teljesen elveszíteni.
Egyébként, ha teljesen el is tűnik, ez egy nehéz időszak. Szóval még az is lehet, hogy megkeres később, ha most egyáltalán nem akar beszélni - ám ez lutri. Én azt vallom, hogy aki fontos, arra a legnehezebb helyzetben is gondolok, szóval ha csak heti egyszer, hogy még élünk, és gondolok rá, de legalább jelzem, hogy nincs ejtve.
Szóóóval... ha írsz neki és nem reagál, vagy kéri, hogy majd ő hadd keressen, te ne, akkor én talonba tenném a dolgot. Nem zárnám ki az esélyt, hogy talán újrakezdhetjük, de addig is, folytatnám az ismerkedést. Mert az ki tudja, mikor lesz - ha lesz.
az anyja haldoklik, vagy aközeli, és neked ez a legnagyobb problémád, hogy mi lesz a kis magánéleteddel??!!
hogy lehetsz ennyire önző??
valószínűleg kisebb gondja is nagyobb nálad.ű
majd ha a te anyád fog a halál küszöbén állni, meglátjuk mennyire jár a csajozáson az eszed!
hagyd békén a lányt!
Én elég szkeptikus vagyok, mert vannak rossz tapasztalataim. Úgy értelmezem, hogy ti soha nem is találkoztatok? Honnan tudod, hogy igaz, amit mond? Hogy ő az, akinek mondja magát?
Nekem is volt "mély kapcsolatom" neten. Aztán tűntek el, ráztak le ilyen dumával, mint: "nem utazom hozzád most sajnos Budapestre, mert nem kaptam fizetést, még egy hét kb.", mondtam, hogy majd akkor egy hét múlva, aztán utána sosem írt többet.
Másik társkeresős levelezés, pár hét után: "kórházban van, én egy barátja vagyok és én írok az emailjéről" - aggódtam, rákérdeztem, semmi.
Nem tudom, milyen oldal ez, és ismertél-e a nőből többet, mint egy fotó vagy hang. Vannak, akik regisztrálnak kamuprofillal, egyes országokban ez külön meló, aztán úgy fűzik az "ismerkedést", ahogy akarják. Tele van a net ilyen sztorikkal, aztán valahogy mindig valami baleset, betegség, pénzhiány a vége.
Ha valós a nő, és találkoztál már vele, akkor fentiek nem állnak, akkor csak írj rá néha, hogy gondolsz rá, mellette vagy a problémában, és várd, amíg ő magától jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!