Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménykedjek? Vagy mondjak le róla? Mit tanácsoltok?
Megismerkedtem egy spanyol lánnyal az egyik társkereső oldalon. Több mint 1 hónapig mindennap beszéltünk, a munkaidőt gyakorlatilag végig és még otthon is egy kicsit. Közben volt 1 hetes szünet, mert kiutazott látogatóba a rokonjaihoz és mondta, hogy onnan nem fog tudni írni. Amikor visszajött folytatódott minden tovább és fel is hozta, hogy találkozhatnánk. Elhívott az egyik fesztiválra, ahol 1 hétvégét töltöttünk volna el. Természetesen belementem. A találkozás hetén nagyon rossz kedve volt. Rákérdeztem, hogy mi a baj. Megtudta, hogy az anyukája daganatos beteg. Most mellette akar lenni, ezért gyorsan elintézte a papírmunkákat és visszautazott hozzá. Azt mondta, hogy nem tudja, hogy mi lesz most kinn velük. Bizonytalanság lesz az élet. És hogy ne haragudjak. Mondtam neki, hogy nem haragszom, de a szívem szakadna meg, ha soha többet nem látnám és nem beszélne velem. "Én nem eltolni akarlak tőlem, Én nem hazudok neked, mert nem érdemled meg. Azt mondom hogy türelem. Az idő megold mindent. Nem mondhatom neked azt hogy szeretlek téged, mert nem tudom, nem mondhatom azt neked hogy te vagy az igazi ha nem tudom...amit tudok, hogy ha nem írsz az rossz, értesz engem?" Megígérte, hogy fog írni...
Már több mint 10 napja annak, hogy kiutazott, de még nem adott magáról semmi jelet. Az elérhetőségemet tudja... Épp elég nővel ismerkedtem az utóbbi években, hogy tudjam: Még egy ilyen lányt keresve se találnék...
Szerintetek van még remény, vagy végleg mondjak le róla ? :( Sajnos nincs olyan személy, akivel ezt meg tudnám beszélni. Érettebb, értelmesebb emberek tanácsait várom. Köszi. :)
F/30 N/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!