Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogadnátok egy ilyen fiút?
Sok dolgot megcsinált. Gyerekesen viselkedett, társkeresőkre regisztrált, más lányok után járkált, nem mondta hogy szeret, sok dolgot eltitkolt, gyakran nem adott nekem igazat.
A pozitív dolgokat tekintve meg sokat tett értem, mindig meghallgatott. Tudom nem jó rá várni, csak úgy érzem nem fogok jobbat kapni tőle.
Már miért ne találnál jobbat egy ilyen balféktől?
Csak járj nyitott szemmel, és nem kell az első férfinak bedőlni aki randira hív.
Szóval nincs jobb annál aki gyerekesen viselkedik (felnőtt kategóriában kérdezve), aki más lányok után kajtat, miközben veled van, aki nem mondja neked, hogy szeretlek, aki eltitkol előtted dolgokat...?
A hallgatáshoz meg aztán tényleg egy igazán különleges férfi kell, más nem is tudja, hogy hogy lenne jó "hallgatóság".
Vagy szarkasztikusan mondjam azt, hogy ha úgy érzed, hogy erre kell várnod, akkor inkább várj..?
Igen. Ha látod rajta a megbánást vagy elmondja miért csinálta és képes elmondani és megbánni akkor igen. Nem gondolom hogy rossz ember lenne. Csúnya dolog más lányokat is hajszolni de ha meghallgatott és sokat tett érted akkor nem akart ő rosszat.
Hány évesek vagytok? Alkalmazkodni kell egymáshoz ami a legnehezebb.
Én is lány vagyok. Előzőleg írtam.
Mi 24 évesek voltunk, nagyon sokáig nem tudtam hogy megcsalt e vagy sem. Az biztos hogy nagyon szeretett utolsó pillanatáig.
Többször próbálta az igazságot elmondani, de engem nem érdekelt. Nagyon szerettem de megcsalva éreztem magam. Később kiderült hogy beteg. Én ezt sem hittem el neki, csak akkor amikor már nem volt. A nagymamájával lakott, hagyott nekem egy búcsúlevelet. Abban amiket írt én sem hittem a szememnek. Ő sem foglalkozott velem túl sokat de ez a levél elég volt arra h lássam mindennél többet jelentettem neki. Azt az egyet sajnálom hogy nem hallgattam meg és nem hittem el hogy beteg. Az a levél nagyon sok mindenre magyarázatot adott. De mindhiába. Utána már nem is rá hanem magamra és a büszkeségemre haragudtam.
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!