Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is érzelmi zsarolá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is érzelmi zsarolásnak minősül, ha a volt barátnő azt mondja, hogy visszafogadlak, ha megszakítod a kontaktot a szüleiddel?

Figyelt kérdés
A fiú még mindig halálosan szerelmes a lányba, és ezt az ex pontosan tudja is. Nekem ez valahogy úgy jön le, mintha játékszerként kezelné, kiakarja magának sajátítani és mintha érzelmileg kiakarná használni.

2021. szept. 4. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kivéve, ha mérgező a családja és azért mentek szét. Mindazonáltal ebben az esetben is ennek saját döntésnek kéne lennie, nem más kedvéért megtenni. Én nem jönnék össze olyannal, aki ezt követeli tőlem, bármennyire is szeretem. Sőt, ettől kevésbé szeretném.
2021. szept. 4. 11:51
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Nem. Én is megmondtam a páromnak, mikor az anyja egy utolsó g*ci volt velem, hogy nem érdekel, hogyan, de oldd meg, hogy soha a rohadt életben ne legyen köze az életemhez és ne kelljen találkozni vele. Ha ez nem megy együtt, akkor köszi, de nem kérek ebből a kapcsolatból sem, mert ez a nő egy rákos daganat.

Hát ez van, mindenki döntse el, mi a fontos. A saját családom nem én választottam, mégismegszabadultam onnan is Sok embertől. Más rokona még annyira sem akadályoz

2021. szept. 4. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:
82%
Annyit köthet ki max. az ember párja, hogy ő maga nem akar találkozni a szülőkkel. Az tényleg rohadtul zsarolás, ha a párját akarja eltiltani a saját szüleitől. Aki enged az ilyen embernek, az maga is egy nagy féreg. Soha senkiért nem dobnám el a szeretteimet. Ha tőlem ezt várná el a férjem, akkor ő nem is szeretne engem, mrt nem tartaná tiszteletben az érzéseimet.
2021. szept. 4. 12:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt mondta a csaj, hogy majd az ő anyja jobban fogja majd őt szeretni mint a a sajátja.
2021. szept. 4. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Betegek vagytok.
2021. szept. 4. 12:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg senkinek nincs joga tiltani se a szülőjétől, se a párjától. Ha nem kedveli a szüleit, akkor ne menjen oda.

Amúgy 5-sel értek egyet.

2021. szept. 4. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyszerű: tudják úgy folytatni, ha a fiú tartja a kapcsolatot a szülőkkel? A: igen. Ebben az esetben ez zsarolás. B: nem. Ebben az esetben annak a feltétele, hogy együttlegyenek.
2021. szept. 4. 13:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Exem családja annyira mérgező volt, hogy emiatt szakítottam vele 8 év után, mert nem bírtam. Én már nem foglalkoztam az ő családjával, semmi kontakt, de az exemet folyamatosan lehúzták pénzzel a szülei, folyamatosan ugráltatták. Szabadnapunkon is zaklatták egésznap. Egyszerűen kibírhatatlan volt. És velük nem lehetett egy egészséges kapcsolatot fenntartani. Nem tudta az exem lejebb venni velük a kontaktot. Az én családom viszont sosem zaklatott minket, teljesen egészséges kapcsolatot tartott fent velük az exem is, de az övével csak a baj volt. Ráment az egész kapcsolatunk. Így jogos is lehet a kérés.
2021. szept. 4. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!