Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyven felett is olyan lángoló érzésekkel szerelmes az ember mint fiatalon?
Figyelt kérdés
Vagy ha negyven felett szeret bele az ember valakibe, akkor már ennyi idősen érvényesülni tud az ész is az érzelmek mellett?
Mert olyan mintha szerelmes lennék, csak az az eszet vesztő rózsaszín köd nincs.
nov. 5. 19:52
21/24 anonim válasza:
Igen, lángolva szeretek, én csak úgy tudok. DE! Rózsaszín köd sose volt. Mindig úgy szerettem, hogy az összes hülyeségét láttam a párjaimnak.
22/24 anonim válasza:
50 éves pasasként is ugyanazt érzem, mint tiniként, sőt, most ki is tudom fejezni, amit akkor nem tudtam.
Úgyhogy hajrá!
Ha nő vagy, írhatsz is és beszélhetünk!
23/24 anonim válasza:
Miazhogy, nemrég beleestem a néhány évvel idősebb tanáromba. (Felnőttképzés). Azóta olyan szerelmes dalokat hallgatok, mint tiniként. Egy férfi kollégám meg nekem csapja a szelet. A szerelem 70 év felett sem veszik ki a köztudatból. :) 42/N
24/24 anonim válasza:
De úgy ám! 40 felett is!
A babám egy Díva, messzire szívja a bánatom... A babám egy Díva, szereti a dalom, lehet véletlen, hogy bele-belebetegedtem...
A nézésével megbódít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!