Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség,van egy lány,akit régen nem ki nem álhattam,de úgy érzem,szerelmes lettem belé,mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Olyan fura ez az egész.A csajjal egymást eddig kölcsönösen ki nem álhattuk,mindig szivattuk egymást,de úgy érzem,az idők alatt szerelmes lettem belé.Ő fogalmam sincs hogy érez irántam,de még mindig pimasz,amikor csak teheti,igaz,nem annyit mibt eddig.Fogalmam sincs mit tegyek?tegnap 14:10
2/7 A kérdező kommentje:
De ez nem olyan egyszerű,mivel eddig rühelltük egymást,hogy nézne ez ki?
tegnap 14:27
3/7 anonim válasza:
Hát, gondolom mintha felnőtt emberek lennétek, akik képesek megbeszélni az érzéseiket. :D
Hívd el, hogy szeretnéd elásni a csatabárdot, aztán majd alakul...
4/7 A kérdező kommentje:
De mivan,ha a piszkálódása ugyanaz,mint ami eddig is volt,és szépen besülök előtte?
tegnap 15:17
5/7 anonim válasza:
Más megoldás nincs. Megkérdezed, van-e kedve időt tölteni veled. Ha nem megy bele, legfeljebb piszkálódik tovább.
6/7 anonim válasza:
Két piszkálódás között hívd el "poénból" randira. Könnyen lehet hogy ugyanúgy érez mint te, és majd "poénból" belemegy, csak a hecc kedvéért. Onnét meg hajrá nektek :D Néha ebből lesz a legnagyobb szenvedély, bár hogy mennyire tartós az ilyen kapcsolat, az meg a másik kérdés. De nincs vesztenivalód, tegyetek egy próbát, és írd meg nekünk hogy ment!
7/7 anonim válasza:
Mondjuk rákérdezel nála egy esetlefes randi kávézásra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!