Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy ismerős, akivel szimpatikusak vagyunk egymásnak. Régen láttam, ráírjak?
Figyelt kérdés
Munkakapcsolat miatt ismertük meg egymást, sima köszönőviszony alakult ki közöttünk. Tetszünk egymásnak. Áthelyezés miatt régen láttam. Sok hozzászólásnál olvastam, mennyire sokan várják, hogy megkeresse őket valaki. Nem vagyok szingli, és neki is friss kapcsolata van. Ráírjak, felhívjam? Mit tennétek a helyemben? Hagyjam? Milyen indokkal keressem meg?szept. 13. 18:11
2/8 anonim válasza:
Játszunk el a gondolattal.
Ráírsz, felhívod. Mit mondasz neki?
3/8 anonim válasza:
Nem vagy szingli meg ő sem, akkor meg mit akarsz?
Ha már most kifelé kacsintgatsz inkább szakíts..
4/8 anonim válasza:
Mondjuk én se értem ha egyikötök se szingli, miért írnál rá? Mit szeretnél? :D
5/8 anonim válasza:
Ha szeretnél tőle valamit, akkor írj neki.
6/8 anonim válasza:
Nagyon szeretheted te a parodat, ha ilyeneken torod a fejed :D
7/8 anonim válasza:
Ezt most én sem értem, hogy mire fel akarod felkeresni.
Ha ennyire nem tiszteled a párod, akkor előbb vele kéne megszakítani a kapcsolatot, ha ilyen vágyaid vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!