Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a véleményetek arról, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, hogy régen sok házibuli volt, ahol a fiúk nagy része felkérte táncolni a lányokat, s könnyebb volt ismerkedni?

Figyelt kérdés

Jó házibuli jó zenével (nem techno, nem rap), a srácok nem együtt bandáztak hosszasan, hanem nyitottak voltak a lányok felé, s felkérték őket táncolni? Ezt tanították sok tánciskolában, mint ahogyan a megfelelő öltözködést is, középelengánsan (nem krvás és nem trottyos tréning és baseball sapka).

Nagyon sok európai országban így volt, nem csak Magyarországon, erről jó filmet is csináltak a franciák, Házibuli néven.

Jó lenne, ha sokkal nagyobb igény lenne manapság, a 20-30 generáció részéről is.

aug. 31. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Itt valami szerintem nagyon nagyon félrement :D Sok házibuliban voltam egykor, de ez a felkérés amiről beszélsz, soha sehol nem volt divat. Csak simán beszállsz táncolni, együtt táncoltok, vagy szimplán alákavarsz a lánynak. Amiről te beszélsz az sokkal inkább a bál jellegű, ott van másabb zene is, meg kiöltözés és felkérés. Vagy esetleg most a szomszédok telesorozat féle modoroskodó sláger rádiós öreges házibulikról beszélünk? Mert ott tényleg volt felkérés meg hasonló dolgok, de ne is reménykedj, az már sose fog visszajönni az a korszak :D
aug. 31. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Mint látom, nem értetted amit mondtam, jó sok negativista szöveged is van, aminek semmi köze ahhoz, amit mondtam.

Nem csak bál jellegű házibulik voltak, ha majd lesz kedved, akkor nézd meg azt a filmet, amit beszéltem, mert te és én nem egy évtizedben voltunk gyerekek és kamaszok, szép napot.

aug. 31. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akartalak megbántani, csak olyan komikusnak hatott a kérdésed ebben a formában, mintha valami elvont poén akarna lenni. És vártam a csattanót. De akkor tisztázásképpen, én a 90-es és 2000-es, kicsit a 2010-es évtizedekről beszéltem. És te melyikről? Mert amúgy fenntartom amit az előző kommentemben írtam, ha ennél régebbi korszakra gondolsz, akkor véleményem szerint soha. Az a korszak már letünt, és látod amivé a 80-as 90-es évektől változott a házibuli, az az irány tart a mai napig is, max a zene és a divatok változtak időről időre. De minden más már nagyon ódivatúnak hatna, és nem hinném hogy túlzottan lenne rá kereslet.
aug. 31. 15:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem nem vicces, de te szerintem az vagy, Jó, hogy akkor te engem tartasz viccesnek, én pedig téged. Én a 70-80as évekről, csak tisztázásképpen.

Én is fenntartom, amit mondtam, s engem a múlt érdekel és nem beszélek flegmán semmilyen évtizedről, ahogyan te. Te is le fogsz tűnni, nem vagy időszámítás sem, ahogyan neked a média tanítja.

Nem értetted a kérdésemet, mert nem azért volt megfogalmazva szépen elegánsan, mert most is léteznek olyan házibulik. Te is ódivatú leszel hamarosan, nem fogsz fiatalon nyugdíjas lenni :))) , s rád sem lesz kereslet, mister modern Napóleon, de jót röhögtem a beképzeltségeden.

aug. 31. 21:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"mert most is léteznek olyan házibulik. "

De ha most is léteznek olyan házibulik, akkor miért nem vagy ott, és kéred fel a lányokat? (:

aug. 31. 21:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nagyon nehéz a magyar nyelv értése, ezért segítek: "régen sok házibuli volt," Szép napot.

Nem értem azt az élvezetet, amikor a magyar ember olyan kérdésekre válaszol, amiket nem ért, csak a fecsegés és unatkozás kedvéért.

szept. 1. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!