Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek üzenetben egy olyan lány felé, akibe szerelmes vagyok?
Nem igazán tartjuk a kapcsolatot, néha találkoztunk buliba, ahol táncoltunk is, és eléggé bír engem ahogy láttam rajta. Viszont a probléma az, hogy én külföldön tartózkodom, és nem igazán van lehetőségem haza menni, hogy személyesen valjak neki szerelmet. Így üzenetben szeretném ezt megtenni. A kérdésem az lenne hogy megéri e üzenetben közöljem vele ezt, vagy csak chateljek vele baráti alapon?
Eléggé össze vagyok zavarodva úgy hogy egyáltalán nem tudom mégis hogyan és mit írjak neki.
Segítséget köszönöm előre is
Totál felesleges neki megírnod. Szerinted mire menne az információval? Azt várod, hogy felkiált örömében juj de jó akkor már rá se nézek más pasira és várok rá türelmesen hogy végre megint itthon legyen?
Ha akarsz tőle valamit azt személyesen tedd meg. S utána majd megbeszélitek tudtok-e működtetni egy távkapcsolatot vagy sem.
A lányt régebb óta ismerem, csak nem tartottuk a kapcsolatot a hétköznapokban. volt pár alkalom amikor elmentem szórakozni, és ott futottunk össze, ahol ő hívott fel táncolni, (volt amikor én).
Mindig ő kezdeményezett velem beszélgetést, és láttam rajta hogy tetszem neki. (De az is meglehet hogy rosszul láttam. De a lényeg hogy mindig szimpatizál velem.
Ha össze jönnénk simán haza mennék, mert a lány mindennél fontosabb lenne
Jaja, jól írja a #4-es. Az érzelmek és a fontosabb életviteli kérdések NEM azok amik a távolból, levelezéssel eldőlnének. Köztetek legfeljebb szimpátia van, de hogy szikra is van-e a részéről már nem tudni. S még akkor is ott van hogy gyakorlatban dől el minden - megvan-e a kémia vagy sem.
Inkább simán csak írj rá, társalogjatok és beszéljétek meg melyik buliban lesz ott legközelebb. Ha egy kötetlen jó társalgás alakul ki, nyitott rá, hogy egyeztessétek mikor, hol találkoztok legközelebb akkor jó esélyed van. Ha semleges válaszokat ad (pl. nem tudom még mikor megyek bulizni), akkor meg tudod hogy szikra, na az nincs. Akkor vallj majd szerelmet ha már legalább csókolóztatok, addig felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!