Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejthetném őt el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejthetném őt el?

Figyelt kérdés
Beleszerettem valakibe teljesen,ő viszont mást szeret.Az ő szerelme is reménytelen a nő iránt,ahogy az enyém is ő iránta.Sokszor van,hogy flörtöl velem,de elmondta,hogy tőlem úgy nem akar semmit.Bánt,teljesen összetört ez a helyzet,a munkám,a nyugalmam rámegy már az egészre,testileg is érzem már,hogy elég volt.Hogyan másszak ki ebből? 26/N

tegnap 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak gondolkozz kicsit. Nem akar tőled semmit de azért játszik az érzéseiddel, mert látja hogy neked bejönne. Kellene neked egy ilyen fasz?
tegnap 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak az idő fog segíteni, mint ahogy mindenkinek. Sajnos ez alól nincsen kibúvó, végig kell cipelni ezt a keresztet, de utána könnyebb lesz és találsz mást, mint mindenki.
tegnap 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Én az ufokkal vagyok igy hogy mindig várom álmodozom hogy végre látok majd vmit az égen és szabályosan csalódva adom fel mindig.

Nem jönnek nem látnak nem lebegnek lesz.rnak.

Az ilyen magunkban történő kínlódásokat bármire ki lehet vetíteni ha vki szenvedni akar. Nemcsak egy plátóira..

tegnap 18:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy milyen ember.Egy semmi.Próbáltam már mindent,közel kerülni hozzá,vagy éppen elvágni minden kapcsolatot,de eddig egyik sem volt jó megoldás.
tegnap 18:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen,ez ilyen...

Ha nem a tiéd, azért fàj,ha kapsz valamennyit belőle, azért.

Hosszú távon mégis hatékonyabb lehet kerülni, mint ördög a tömjént, mert egy idő után az agyad hozzá szokik, hogy ennek itt és most vége.Mondjuk nekem így is pokol, plàne, hogy sokszor nem kerülhetem ki,sőt, meg is kell keressem.Igazàból nem tudom,mi a jó, viszont a rendszeres kommunikáció tutira ront a helyzeten.

tegnap 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!