Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik felejthetetlen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik felejthetetlen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Elsősorban férfiak válaszát várom de szívesen olvasnám a lányokét is!

Mennyire igaz, hogy az első igaz szerelmet semmilyen lány nem múlhatja felül? És soha nem fogja elfelejteni? Volt valaki így, hogy az első sokáig tartott majd vége lett és azóta se lépett senki a nyomába?

:)

2021. febr. 13. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Kudarcos kapcsolat nyomába ki akarná hogy lépjen egy uj...?:D
2021. febr. 13. 22:07
 2/10 anonim ***** válasza:

Ellehet felejteni, nekem az első 16 évesen egy 15 éves csaj volt, kb fél hónapig jártunk, akkor az tűnt az igazinak. Utána volt egy komolyabb 2 éves kapcsolatom, ami még jobban annak tűnt, hogy lehet vele szerettem volna leélni az életem, de jött az egyetem, elkerültünk egymástól és nem ment a táv kapcs. Mind a két lányt nagyon szerettem, de az elsőnek a neve is gondolkodást igényelt. A második lány nevét tudom, de már nincsenek meg, hogy mit csináltunk az alatt a 2 év alatt.

Szelektív a memóriám, mind a rövid mind a hosszú távú, de nem hiszem, hogy emiatt felejtettem el őket 10 év alatt.

2021. febr. 13. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Nekem nagyon sokáig tartott az első, de amennyire nagy szerelem volt annyira eltüntettem azóta az emlékeimből is. Pedig nem csinált semmi rosszat.
2021. febr. 13. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy létezik felejthetetlen szerelem, de nem törvényszerű, hogy az első lenne az. Esetemben például az első szerelmem már eszembe sem jut, viszont van olyan lány akire többször gondolok. Őt egy időben jobban szerettem ettől a világtól és az összes többitől is.

F

2021. febr. 13. 23:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat nem tudom, igy felnottebb fejjel az az elso kapcsolat annyi sebbol verzett ahany luk van egy laskaszuron
2021. febr. 14. 07:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Az első nekem nagyon nagy volt. Szóval sokszor eszembe jutt, hogy milyen lenne, ha ...
2021. febr. 14. 10:15
 7/10 anonim ***** válasza:

Az első nagyon fiatalkori volt, nem lehetett komoly.

A másodikat majdnem összehoztuk, de mindketten végül elrontottuk.

A harmadik még nem akar beköszönni, de iszonyat várom, mert eddig mindegyik felülmúlta az előzőt.

2021. febr. 14. 11:04
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

Nekem.tipikusan ez a sztori. Én úgy vallom, hogy az első szerelmem nagy szerelem volt és azóta se jött olyan, akivel nagy szerelem lehetne. De tudom, hogy léteznek emberek, akikkel még annál is nagyobb valóságot tudnánk teremteni.

Én egyik szerelmemet sem felejtem. Mélyen még mindig szerelmes vagyok az összesbe és várom a következőket, csak nekem túl lassan őrölnek isten malmai.

2021. febr. 14. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, de részemről abszolút létezik. 13 éve szeretek valakit, aki az első szerelmem. Nem érzem úgy hogy lentebb menne az érzés. :)
2021. febr. 21. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen létezik, én 6 éve vagyok szerelmes a leg első szerelmembe, azok ellenére hogy nekem azóta párom is lett, de az első szerelmemet soha senki nem fogja felül múlni. Ritka az olyan tiszta szeretet és szerelem mint amit ő érzett irántam. Bárcsak vele lehetnék.
2021. febr. 21. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!