Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejthetném el?
Volt egy férfi, akit nagyon-nagyon szerettem. Már 7 éve nem vagyunk együtt. Azóta voltak próbálkozások más pasikkal, majd férjhez mentem, akinek gyereket szültem. Szuperül működik a házasság, szeretjük és megértjük egymást. De mégis nagyon sokat gondolok a 7 évvel ezelőtti férfira. Még mindig szerelmes vagyok belé.
Hogyan tudnám elengedni őt?
Ne idealizáld.
Ne gondolj rá. Ha rá gondolsz, csipd meg magad.
Ez már nem szerelem, ez csak álmodozás.
Így van, az agyad idealizálja őt, és ez zavar össze.
Ilyenkor mindig idézd fel, miért szakítottatok, mi volt az, ami esetleg idegesített a viselkedésében.
Én is, 6 évig nem tudtam túllépni egy régi szerelmemen, pedig ugyanúgy házas voltam.
Ráírtam egyszer részegen, csak érdeklődtem, hogy van. A lényeg, hogy rájöttem, semmit nem változott..nem rossz ember, de ismét be is bizonyosodott, hogy bem véletlenül szakítottunk.
Ha megtaláltad a megoldást, akkor kérlek mondd el nekem is.
Hasonló helyzetben vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!