Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet két különböző anyagi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet két különböző anyagi helyzetben lévő ember között kapcsolat?

Figyelt kérdés

Már egy ideje erős vonzódás érzek egy férfi iránt. Bár alig ismerem, - mégis várom a pillanatot hogy lássam. Ha létezik plátói szerelem, talán mondhatom, hogy egy kissé belevagyok zúgva. Alkalmanként szoktunk beszélgetni néhány szót. Amit megtudtam róla, hogy egyedülálló, és hogy mi a neve. Nem mondanám hogy szoros kapcsolatot ápolunk, mert látom, hogy bizonyos kollégákkal mennyire jól ki jön és mennyire vígkedélyű, nevetgélős hangulatban beszélgetnek. Nos velem ez nincs így. Nem nyomoluk, én inkább a visszahúzódó típus vagyok, akinek idő kell az oldódáshoz. Viszont sokszor összefut a tekintetünk, sokszor kapom azon hogy engem néz, annak ellenére hogy másokkal beszélget. Nem tudom hogy talán engem beszél ki, vagy csak figyel.

Mindenesetre, nincs magabiztosságom. Ő egy olyan személy, aki ha egy kicsit bedobja magát, bárnelyik nőt megkaphatja, mert remek a kisugárzása, mosolya, és népszerű. Én nem ilyen vagyok, ugyan sok pozitív visszaélést kapok de mégis az van a fejemben, hogy vajon egy ilyen srácot miért érdekelném.

Rengeteg bennem a gátlás mert én nehéz körülmények között nőttem fel, alkoholista szülők mellett, nincstelenségben.

Ugyan most már külön élek és van vidéken egy szép kis otthonom, egy olcsóbb autóm,még is azt érzem hogy a baráti társaságához és hozzá képest aki méreg drága autóval rohangál, kevés vagyok.

Mit gondoltok érdemes lenne egyszer próbálkoznom és legfeljebb visszautasítást kapok vagy csak nevetségessé tenném magam?

27N

nov. 4. 15:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Mibe szerettél bele, ha alig ismered?
nov. 4. 15:19
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
Ha a férfi a módosabb, és a nő a szegényebb akkor igen. Azt nagyvonalúságnak, meg mindenfele szépségnek írják le a nők, fordítva meg mindenféle balfax vagy akivel értelmes nő nem áll le!
nov. 4. 15:35
 3/12 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező inkább menj pszichológushoz a "szerelem" miatt iránta és főleg az önbizalomhiánya miatt a múltad gyanánt! Nem rosszból írom, rád fér! Abnormális amit összehordtál főleg, hogy esélyed nincs nála semmilyen szempontból nézve és nem azért néz mert bejössz neki hanem mert bámulod!
nov. 4. 15:45
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
Mi pasik nem nézzük a lányok anyagi helyzetét, ez miatt ne aggódj. Anyukámék a 0-ról kezdték, és már 50 éve házasok. :) az anyagiakat, nem ti csajok nézitek inkább?
nov. 4. 15:45
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha barátságos, sokan szeretik és mégse szólít meg, nem hív randira akkor nem érdekled...
nov. 4. 15:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha akart volna már elhív egy kávéra, ebédre vagy vacsira
nov. 4. 15:55
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Ha érdekled keresni fog, ha nem akkor így jártál. Egy korosztály vagytok?
nov. 4. 15:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Én 27,ő 34
nov. 4. 16:03
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Már ha egy ideje ismered látásból és mégse beszélgetett veled kettesben annak oka van. Vagy az, hogy labdába se rúghatsz, vagy attól tart, hogy ő nem rúghat nálad hiszen nem adod neki a "jeleket", hogy van értelme kettesben eltölteni pár percet, órát randit értve...
nov. 4. 16:06
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Az én férjem is diplomás, sokat keres én meg nem.

Engem nem zavar a helyzet, őt meg pláne.

A tenyerén hordoz az elejétől.

nov. 4. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!