Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Véletlen? Vagy szándékos?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véletlen? Vagy szándékos? Hasonló helyzetben voltatok már?

Figyelt kérdés
V tudom zavaros lesz de próbáljátok meg értelmes válaszokat adni légyszíves an egy férfi aki tetszik nekem és úgy érzem én is neki mi nap dolgozni segíteni ment a másik utcára ahol be lehet látni a mi udvarunk ra lényeg a lényeg kint álltam és hirtelen azt látom jön az utcába meg látott és végig nézett míg haza nem ért nos a poén az hogy mielőtt ez meg történt volna haza küldött valakit valami ért és utanna ez vajon direkt ki figyelt? Hogy kint álltam és látni akart vagy tényleg csak haza ugrott valamiért? Szerintetek?

2023. nov. 28. 13:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem így írtad volna ki, hogy nem teszel se vesszőt, se pontot, akkor tudnék rá válaszolni. Így nem. Így tényleg zavaros.

Amennyit sikerült megértenem belőle az az, hogy tetszik neked egy férfi, aki dolgozik, és kifigyelt téged, hogy te nem dolgozol. Vagy valami ilyesmi.

Ez már önmagában nagyon zavaros, hogy emberek ilyenekre ráérnek.

2023. nov. 28. 13:52
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A kerdesbol itelve ez nem egy magyar ferfirol szol.
2023. nov. 28. 13:52
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
Mondjuk a második válaszoló kommentjéből is lehet sejteni, hogy nem magyar az illető.
2023. nov. 28. 13:54
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

Az én válaszom a következő:

Látjátuk feleim szümtükhel, mik vogymuk: isȧ, por ës homou vogymuk

2023. nov. 28. 14:07
 5/12 anonim ***** válasza:
27%

Jó, hát így sem jutottunk közel az igazsághoz utolsó.

Annyit megértettem, hogy "látjátok szemükkel, mi vagyunk: por és homok vagyunk.

2023. nov. 28. 14:12
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Kisgugya van aledó vakink? Komoj sanduku ijon.
2023. nov. 28. 14:15
 7/12 anonim ***** válasza:
59%

"Kis pulya van eladó valakinek? Komoly szándékú írjon."

Remélem jól fordítottam.

2023. nov. 28. 14:17
 8/12 A kérdező kommentje:

tudom zavaros lesz de próbáljátok meg értelmes válaszokat adni légyszíves

Van egy férfi aki tetszik nekem és úgy érzem én is neki. Minap dolgozni, segíteni ment a másik utcára ahol be lehet látni a mi udvarunk ra. lényeg a lényeg, kint álltam és hirtelen azt látom, jön az utcába, meg látott, és végig nézett míg haza nem ért. nos a poén az hogy mielőtt ez meg történt volna haza küldött valakit valami ért,és utanna ő jött haza állítólag csavar ért akkor most vajon direkt ki figyelt? Hogy kint álltam és látni akart? vagy tényleg csak haza ugrott valamiért? Szerintetek?

2023. nov. 28. 14:17
 9/12 anonim ***** válasza:
68%
Basz.ni akarja a segged.
2023. nov. 28. 14:20
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Hát ez így se érthetőbb. A reggeli fogalmazásgátló látom megvolt.
2023. nov. 28. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!