Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véletlen? Vagy szándékos? Hasonló helyzetben voltatok már?
Ha nem így írtad volna ki, hogy nem teszel se vesszőt, se pontot, akkor tudnék rá válaszolni. Így nem. Így tényleg zavaros.
Amennyit sikerült megértenem belőle az az, hogy tetszik neked egy férfi, aki dolgozik, és kifigyelt téged, hogy te nem dolgozol. Vagy valami ilyesmi.
Ez már önmagában nagyon zavaros, hogy emberek ilyenekre ráérnek.
Az én válaszom a következő:
Látjátuk feleim szümtükhel, mik vogymuk: isȧ, por ës homou vogymuk
Jó, hát így sem jutottunk közel az igazsághoz utolsó.
Annyit megértettem, hogy "látjátok szemükkel, mi vagyunk: por és homok vagyunk.
"Kis pulya van eladó valakinek? Komoly szándékú írjon."
Remélem jól fordítottam.
tudom zavaros lesz de próbáljátok meg értelmes válaszokat adni légyszíves
Van egy férfi aki tetszik nekem és úgy érzem én is neki. Minap dolgozni, segíteni ment a másik utcára ahol be lehet látni a mi udvarunk ra. lényeg a lényeg, kint álltam és hirtelen azt látom, jön az utcába, meg látott, és végig nézett míg haza nem ért. nos a poén az hogy mielőtt ez meg történt volna haza küldött valakit valami ért,és utanna ő jött haza állítólag csavar ért akkor most vajon direkt ki figyelt? Hogy kint álltam és látni akart? vagy tényleg csak haza ugrott valamiért? Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!