Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igazságtalan az élet?

Figyelt kérdés

Adott a szitu. Tetszik egy lány, aki nagyon dögös és nagyon aranyos. A mai nap folyamán adtam a lánynak egy rózsát (úgy csináltam meg hogy hajnali 5kor feküdtem le, hajnali 7kor már keltem is és 15 km lefutottam hogy meglegyen a rózsa) és

megmondtam neki hogy szívesen

megismerném mire mondta, hogy neki más tetszik. Van egy másik srác, aki egy vézna oreo függő, aki nem is vicces viszont a csaj nagyon kedveli, ahogy észrevettem. A srác szinte elég sokszor a csaj seggében van, viszont én tartottam a távolságot és csak olykor-olykor adtam a tudtára, hogy tetszik. Önbizalmamat határozottan fejleszteni kell, de azt kell hogy mondjam, így is sokat fejlődtem magamhoz képest hogy odaadtam a virágot a csajnak és megmondtam neki hogy tetszik.

nov. 3. 02:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Ajj, szóval igazságtalan az élet azért, mert nem téged választott a lány?

Oh...

nov. 3. 02:35
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
Sajnállak..
nov. 3. 05:38
 3/12 anonim ***** válasza:
70%
Ne legyen nagyobb problemad az eletben. Istenem, 12 evesen fejlettebb volt az erzelmi vilagom…
nov. 3. 05:42
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Móó, annyi nő van még rajta kívül..
nov. 3. 06:43
 5/12 anonim ***** válasza:
12%
Ha folyton a gejl oreot zabálja a másik, nem lesz sokáig vékony, meg erősen befigyel majd a cukor, szóval szerintem fog még utánad futni a csaj.
nov. 3. 08:16
 6/12 anonim ***** válasza:
15%
Mert a csajoknak csak az számít, hogy hogy nézel ki.
nov. 3. 08:57
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Rinya
nov. 3. 09:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Koszonom utolso, ezt meg nagyon sok kerdes ala oda kellene irnod 🙌🏻👏🏻
nov. 3. 09:14
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Szoktam
nov. 3. 09:15
 10/12 anonim ***** válasza:
84%
Valójában mi is a kérdés?
nov. 3. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!